1:1
(1:0)
82. M. Ondřejka (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves přivezla bod z Vladislavi a drží titul remízového krále


Branky


33. J. Orálek - 82. M. Ondřejka (p.)
0

Vladislavi po perfektním začátku a třech výhrách v řadě trochu došel dech a po dvou prohrách chtěla doma získat tři body. Nová Ves ale v soutěži ještě neprohrála a svou kůžu rozhodně nepřijela dát lacino.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vladislavi zařídil vedení Orálek, další dva góly neplatily pro ofsajd

Již ze začátku utkání bylo patrné, že oba týmy vychází ze zabezpečené obrany. V celém utkání bylo k vidění velké množství soubojů o míč, oba týmy si nedarovaly ani centimetr prostoru. Domácí postupně byli lepším mužstvem, měli balon více na kopačkách, snažili se tvořit hru. Ve 33. minutě přišla první branka utkání, kdy balon propadl k vladislavskému Orálkovi a ten po samostatném úniku a přesné křižné střele podél brankáře poslal domácí zaslouženě do vedení. Hosté se spoléhali na standardní situace, které ale vladislavská obrana vždy vyřešila.
 Ke konci prvního poločasu mohli domácí svůj náskok navýšit, to když po standardní situaci zakončoval do prázdné branky po sklepnutí O. Venhody Petz, ale pomezní rozhodčí signalizoval ofsajd. Neuběhly ani dvě minuty a po krásné kombinační akci se v samostatném úniku objevil dobře hrající Petz, s přehledem zakončil, ovšem opět zbytečně, praporek asistenta rozhodčího opět vylétl směrem vzhůru. Tato dvě sporná rozhodnutí velmi rozčílila jak domácí hráče, tak i fanoušky. První poločas tak skončil 1:0.

Pro domácí se penalta nepískala, hosté z ní vyrovnali

Do druhého poločasu nastouply oba týmy aktivně, domácí pozorně bránili a snažili se po zisku míče rychle přejít do brejkových situací. Jedna taková skončila zpětnou přihrávkou od L. Venhody a Petz z prostoru penalty trefil brankáře, který s vypětím všech sil na brankové čáře zachránil již takřka jistý gól. Hosté po propadlém míči za obranu také dostali do jedné vyložené přiležitosti, tu ale zlikvidoval opět spolehlivě chytající Otruba.
V 77. minutě se před vápnem dostal před obránce Nové Vsi opět Petz, postupoval sám na brankáře a byl ve vápně zatažen rukou jedním z hostujících obránců, k údivu všech na hřišti i v hledišti ale píšťalka hlavního rozhodčího zůstala němá a hra plynula dál. Naopak se penalta pískala na druhé straně, když se hosté po rychle rozehrané standardní situaci dostali do pokutového území Vladislavi a po jednom ze soubojů spadl hráč Nové Vsi a rozhodčí tentokrát neváhal. K zahrání pokutového kopu se postavil útočník Ondřejka a v 82. minutě vyrovnal na 1:1. Domácí se ještě v závěru pokusili získat tři body, ale žádný gólový efekt se nedostavil a tak se body dělily. Oba týmy tak shodně zůstávají na deseti bodech a v tabulce okupují momentálně čtvrtou, respektive pátou pozici.



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Vojtěch Krátký, jednatel Vladislavi: Dle mého názoru se nám utkáni s Novou Vsí povedlo, měli jsme více ze hry, i více šancí. Bohužel se nám nepodařilo zvýšit v průběhu utkání na 2:0 a hosté vyrovnali v závěru z penalty. Chtěl bych pochválit celý tým za předvedenou hru, velmi dobře zahrál Petz. Co si ale nemohu odpustit je to, že utkání hrubě ovlivnili rozhodčí a chtěl bych hráče pochválit také za jejich disciplínu, že jsme utkání zvládli i po této stránce bez nějakých zbytečných excesů, červených karet, i když nervy a emoce pochopitelně pracovaly.




Sestavy


TJ Vladislav
P. Otruba [-] - V. Pavlík [-] , V. Paločko [-] , O. Venhoda [-] , T. Prokop [-] - L. Venhoda [-] , J. Orálek [-] , L. Petz [-] , O. Krátký [-] (83. P. Vyletěl [-] ) , P. Ciprys [-] - D. Svoboda [-] (89. F. Macek [-] )

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
P. Novotný [-] - T. Novotný [-] (78. T. Novotný [-] ) , J. Havlík [-] , J. Krejčí [-] , P. Bureš [-] (89. J. Fuksa [-] ) - M. Novotný [-] (66. J. Nečas [-] ) , J. Šandera [-] , J. Šandera [-] , P. Šandera [-] - M. Ondřejka [-] , J. Starý [-] -

ŽK: 45. P. Ciprys , 53. O. Krátký , 53. J. Orálek , 86. P. Vyletěl - 80. J. Starý , 90. P. Šandera .
Místo: Vladislav. Počet diváků: 120. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - KŮRKA Jaroslav, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.