3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas v Želetavě rozhodla gólová smršť v prvním poločase


Branky


14. T. Simandl (p.) , 32. M. Malík , 44. T. Simandl
0

Želetava čekala na výhru již tři zápasy, soupeřem jí byl Budišov, který minulé kolo zdolal na svém hřišti Kouty 4:1. Domácí spoléhali na svého střelce Tomáš Simandla, který se doposud prosadil celkem sedmkrát a dotahuje se tak na čelo tabulky střelců. A byl to právě on, kdo režíroval výhru Želetavy v poměru 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločasu bylo rozhodnuto

Želetavě se vydařil vstup do utkání, když hostující Radek Hrádek fauloval ve svém vápně jednoho z domácích borců a kopala se penalta. Tomáš Simandl se z pokutové značky nemýlil a přidal tak již osmý zářez v sezoně! Budišov se hned pokusil o odpověď, měli i více ze hry, brankář Tománek ale zatím držel čisté konto. V minutě dvaatřicáté se hosté dopustili chyby ve středu hřiště, domácí se rychle dostali k soupeřově brance a  Martin Malík rozvlnil síť za hostujícím brankářem – 2:0. A domácí kanonáda v prvním poločase neskončila – skoro totožná hrubka se stala i v 44. minutě, zaváhání Budišova ztrestal místní sniper Tomáš Simandl a víceméně rozhodl o zápasu – 3:0! To bylo pro první půli všechno.

Budišov mohl vykřesat naději, Tománek ale zůstal nepřekonán

Druhý poločas už toho moc zajímavého nepřinesl, Budišov tedy zlepšil svůj herní projev, ke kýženému gólu to však nevedlo. Pohnout se skóre ve prospěch hostů mohl hlavičkující Nováček, jeho pokus ale zastavila branková konstrukce, přesněji břevno. Šancí Budišova poté přibývalo, ani jednomu z hostujících hráčů se nepodařilo jedinou ze dvou velkých šancí proměnit. Zápas se poté dohrával, Želetava si třígólový náskok pohlídala a zaslouženě tak mohla slavit tříbodový zisk.



Ohlasy k zápasu


Sokol Želetava
nehlášeno:

FC Budišov - Nárameč
Libor Švec, trenér: Rozhodl začátek utkání, do zápasu jsme nevstoupili vůbec dobře, ty dva góly v úvodu nás položily, domácí hráli aktivněji. Vůbec jsme nedodrželi taktické pokyny, které jsem týmu udělil. Zasloužená výhra Želetavy.



Sestavy


Sokol Želetava
M. Tománek [-] - T. Polenda [-] , D. Jičínský [-] , J. Šrutka [-] , O. Vyskot [-] (72. V. Jakeš [-] ) - M. Vrbka [-] (81. Š. Vladeka [-] ) , M. Čurda [-] , M. Vrbka [-] , M. Malík [-] - J. Smetana [-] (79. V. Čurda [-] ) , T. Simandl [-]

FC Budišov - Nárameč
L. Trnka [-] - O. Kafka [-] , J. Hort [-] (75. L. Jura [-] ) , K. Nováček [-] , Z. Dvořák [-] , V. Bradáč [-] , M. Molnár [-] , R. Hrádek [-] , T. Nováček [-] , M. Votoupal [-] , J. Pažourek [-] (57. T. Obůrka [-] )

ŽK: 43. T. Polenda , 65. O. Vyskot , 73. M. Vrbka - 14. V. Bradáč , 35. T. Nováček .
Hráči zápasu: T. Simandl .
Místo: Želetava. Počet diváků: 99. Rozhodčí: ŠKORPÍK Martin - ŠETEK Jiří, PETRLÍK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.