1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice doma znovu prohrály, tři body si odvezla Třešť


Branky


0

Domácí Čáslavice chtěly proti Třešti napravit zaváhání z minulého kola, kdy na svém hřišti podlehly Telči. To se jim však nepovedlo, po nerozhodném prvním poločase přidali branky pouze hosté a "černé kočky" se tak dál propadají tabulkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do brzkého vedení šťastným gólem

Jako první se v zápase prosadili hosté, když nepovedený centr Štěpána Roda zapadl za záda domácího brankáře. Poté převzali iniciativu domácí a vyrovnání se dočkali v 16. minutě, kdy Marcel Šimek krásným sólem obešel čtyři hráče a trefil šibenici. Ve 23. minutě se pak skóre mohlo měnit znovu, když hosté kopali penaltu, Chalupského nepovedný pokus zlikvidoval gólman Tvrdý. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

Čáslavice nedokázaly odpovědět na trefu Novotného

Ve druhém poločase stojí za zmínku až přesná trefa Jakuba Novotného, který v 59. minutě poslal míč z přímého kopu rovnou do šibenice.Poté se ke slovu dostali i domácí, ani jednu ze svých šancí bohužel neproměnili. Čáslavice se nadále neúspěšně tlačily dopředu, hodně otevřených zadních vrátek využil v 85. Slavoj, kdy rychlý protiútok dokázal úspěšně zakončit Jiří Gutwald. Stav 1:3 pro hosty se již nezměnil a Třešť si tak odvezla všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek
Antonín Plichta - vedoucí mužstva: Dnešní utkání pro sebe rozhodli šťastnější hosté, když dokázali využít své šance, kdežto my jsme to nedokázali.

TJ Slavoj Třešť
Jiří Gregor - trenér: Rád bych pochválil celý tým za to, jak přistoupili k dnešnímu zápasu. Vyzdvihnul bych hlavně brankáře Peštu, který nás v zápase nejednou podržel.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
R. Tvrdý [-] - J. Mach [-] , P. Mai [-] (61. J. Vaníček [-] ) , J. Tržil [-] , L. Barák [-] , M. Šimek [-] , P. Kurtin [-] , M. Busta [-] , T. Rygl [-] , V. Lampíř [-] , P. Klika [-]

TJ Slavoj Třešť
D. Pešta [-] - J. Novotný [-] , L. Lupač [-] , J. Kříž [-] - M. Krejčí [-] , F. Nechvátal [-] , J. Gutwald [-] , M. Mareš [-] , J. Chalupský [-] (87. J. Šebesta [-] ) - Š. Rod [-] , P. Herkner [-] (75. M. Lacina [-] )

ŽK: 27. M. Šimek , 37. P. Kurtin , 58. V. Lampíř - 37. P. Herkner , 57. L. Lupač , 89. M. Krejčí .
Hráči zápasu: D. Pešta , F. Nechvátal .
Místo: Čáslavice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Jakub - KALINA Oldřich, FRYČ Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.