1:1
(0:1)
28. T. Šenk (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


87. J. Zavřel - 28. T. Šenk (vl.)
13

Vávrovice srovnaly až těsně před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závada šla do vedení

Vávrovice přivítaly na svém trávníku mužstvo ze Závady. A byli to právě hosté, kterří v prvním poločase začali aktivněji. Do nadějných příležitostí se dostali hned zkraje Drahorád a po něm Staňo, ale oba své pokusy nenasměrovaly do cíleného zařízené. Další šanci měl Jiří Vitásek, ale šanci mu vychtytal domácí branář Matějček. Ve 27. minutě zahrávala Závada přímý kop a míč z hlavy Vitáska poslal nešťastně do vlastní sítě Šenk – 0:1. Po půlhodině hry vystřeli z dálky Sněhota a jeho pokus brankář vyrazil s námahou na břevno. V závěru poločasu se dostal ještě do šance Staňo, který ale netrefil odkrytou branku. Vávrovice se za celý první poločas prakticky do šance nedostaly. 

Vávrovice vyrovnaly

I úvod druhého dějství patřil hostující ekipě. Do zakončení se postupně dostali dvakrát Jiří Vitásek, Staňo a Ječmínek. Ve všech případecj je buď vychytal domácí brankář, nebo mířili kousek vedle jeho tyčky. Vávrovice ucítili šanci a začaly se tlačit více dopředu. Do šancí se dostal například Daniel Klein, nebo Chryczyk. Snaha domácích vyvrcholila tři minuty před koncem, když Chryczyk našel Zavřela, jenž přehodil hostujícího brankáře Krajíčka – 1:1. V samém závěru se domácí družina dostala ještě do dvou šancí, ale ani Chryczyk a ani po něm Daniel Klein nedokázali strhnout zápas ve prospěch Vávrovic. Za hosty mohl rozhodnout Švidrnoch.

 

Vávrovice za týden hostí Píšť. Závada bude hostit Těškovice.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): První střelu jsme dali až někdy ve druhém poločase. Moc se na tu hru nedalo koukat, a vyrovnat se nám podařilo až ke konci. Za bod můžeme být nakonec rádi, i když jsme v nastavení měli na kopačkách tři body.

TJ Sokol Závada
Robin Vitásek (hráč): Začátek nám vyšel byli jsme aktivnější a ujali jsme se šťastnou brankou vedení. I na začátku druhé půle jsme byli aktivnější, nedali jsme šanci, a Vávrovice vicítily šanci. Srovnaly těsně před koncem a pak měly ještě další dvě šance. Ale skóre se už neměnilo.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
M. Matějček [-] - D. Škopek [-] , M. Schoppik [-] , O. Levák [-] , D. Klein [-] , M. Klein [-] (81. T. Štencel [-] ) , J. Chryczyk [-] , J. Laifert [-] (88. J. Otipka [-] ) , V. Pchálek [-] (74. J. Zavřel [-] ) , T. Šenk [-] , J. Schneider [-]

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - F. Hrubý [-] , J. Vitásek [-] (64. J. Ječmínek [-] ) , M. Slončík [-] , L. Staňo [-] , M. Krupa [-] , D. Gryz [-] , L. Drahorád [-] (70. D. Kubiš [-] ) , O. Koudelný [-] (81. J. Suchánek [-] ) , M. Sněhota [-] , R. Švidrnoch [-]

ŽK: 48. T. Šenk - 46. M. Slončík , 50. J. Vitásek .
Hráči zápasu: J. Zavřel , T. Štencel - M. Sněhota , L. Staňo .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: POLÁK Jiří - BUKOVSKÝ Josef, WYSOGLAD Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Závada, kdyz zabojuje, tak může jasně vyhrát nad Vávrovicemi.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vavrovice doma silné.1.