M. Šec 10.
M. Šec 40.
J. Mac 64.
L. Malcharek 79.
J. Mac 83. (p.)
L. Foitzik 86.
6:2
(2:0)
70. M. Sakmar
73. V. Tomáško (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Píšť tenisově porazila Štítinu


Branky


10. M. Šec , 40. M. Šec , 64. J. Mac , 79. L. Malcharek , 83. J. Mac (p.) , 86. L. Foitzik - 70. M. Sakmar , 73. V. Tomáško (p.)
14

Píšť i přes drobné komplikace potvrdila roli největšího favorita soutěže a porazila Štítinu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Píšť vedla o dvě branky

Píšť hostila v dnešním nedělním zápase na svém hřišti dužstvo ze Štítiny. Píšť se do soupeře pořádně zakousla. Ve vyložených šancích se objevili hned v úvodu zápasu nejdříve Foitzik a hned po něm kapitán Moric, ale oba z pěti metrů skoro před úplně prázdnou brankou selhali.Teprve v 10. minutě šli domácí do vedení, když dostal dlouhý míč za obranu Šec, který se srazil s obránce a brankářem, ale ve skrumáži se zorientoval nejlépe a otevřel skóre – 1:0. V další části měli domácí nadále tlak, ale až teprve pět minut před pauzou po centru Malcharka našel odražený balon Šec a podruhé pokořil gólmana Vitáska – 2:0. 

Píšť vedení navýšila

I ve druhé části Píšť soupeře přehrávala a Štítina se bránila. V 64. minutě pak rozehrál Foitzik přímý kop na hlavu Mace, jenž nedal brankáři šanci – 3:0. Píšť pak na chvíli polevila a ztratila koncentraci a Štítina domácí trošku zazlobila, když si Sakmar píchl balon kolem stopera a překonal brankáře Lišku – 3:1. V 73. minutě navíc hosté snížili na dostřel jedné branky po penaltě Tomáška – 3:2. Píšť ale znovu přeřadila na vyšší rychlostní stupeň a v 79. minutě krásně zatočil míč z přímého kopu Malcharek – 4:2. O čtyři minuty později byla po faulu na Hudeczka písknutá pentle na druhé straně. Míče se chopil Mac a nezaváhal – 5:2. Definitivní podobu výsledku dal v 86. minutě přízemní střelou ze třiceti metrů Foitzik – 6:2. Zápas se pak už jen v poklidu dohrával.

 

Píšť jede příští kolo do Komárova. Štítitina bude hostit Melč.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť
Patrik Moric (kapitán): Musíme hrát fotbal po celých devadesát minut, a ne za stavu 3:0 polevit. Dnes to naštěstí byšlo, ale nemusí být každý zápas takový.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Favorit zápasu si v první půli vypracoval dvougólový náskok, my měli jakési dvě pološance. Když Slavia zvýšila na tři nula, polevila. Naši toho využili dvěmi slepenými brankami. V koncovce zápasu však domácí drama nepřipustili, trochu lacinými góly zase odskočili od nás ve skóre a v pohodě si připsali další očekávané body. Soupeř je prostě kvalitativně o dost výš než ostatní v soutěži. Vyhráli zaslouženě a gratulujeme k výkonu.



Sestavy


TJ Slavia Píšť
P. Liška [-] - M. Šec [-] (83. T. Blahut [-] ) , L. Malcharek [-] , P. Moric [-] (81. F. Grabica [-] ) , L. Foitzik [-] , K. Hudeczek [-] , D. Holuscha [-] (63. K. Moric [-] ) , M. Habura [-] , J. Mac [-] , T. Kudlík [-] , M. Pawlenka [-]

TJ Tatran Štítina
D. Vitásek [-] - V. Tomáško [-] (79. O. Kurka [-] ) , V. Watzlavik [-] (46. J. Mlček [-] ) , M. Harasim [-] , P. Kunczik [-] , M. Lauček [-] , F. Graf [-] , V. Trušina [-] , L. Bartusek [-] (35. P. Škroch [-] ) , T. Halška [-] (69. M. Sakmar [-] ) , J. Gattnar [-]

ŽK: 66. K. Moric - 49. J. Gattnar , 64. M. Lauček .
Hráči zápasu: M. Šec .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: VRBA Martin - PUFFLER Jan, THIEMEL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Píšť bude chtít letos postoupit a sebrat jim body doma bude hodně složité.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích