3:4
(2:1)
22. J. Šrom (p.)
46. J. Šrom
52. J. Šrom
78. J. Šrom
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 15:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka vyzněla pro Litultovice


Branky


19. P. Strakoš , 35. M. Boháč , 55. F. Gruň - 22. J. Šrom (p.) , 46. J. Šrom , 52. J. Šrom , 78. J. Šrom
14

V zápase, kde diváci viděli sedm branek, se z výhry radovaly hostující Litultovice. Hrdinou byl jejich kapitán, který vstřelil čtyři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina po poločase vedla

Zajímavou podívanou nabídli mužstva ve Vřesině, kde se místní družina střetla s Litultovicemi. Hrál se fotbal nahoru dolů, plný šancí na obou stranách se šťastnějším koncem pro Litultovice. Do vedení se ale dostala Vřesina, když roh Boháče usměrnil na zadní tyči do brány Strakoš – 1:0. Ve 22. minutě zpracoval pas Šťavíka Šrom, pronikl do vápna, kde byl faulován. Nařízenou penaltu proměnil sám faulovaný – 1:1. Domácí dostali kopat penaltu o něco později, ale Čech netrefil branku.  Ve 35. minutě vyslal Čech do průniku Boháče, který strhl vedení opět na stranu Vřesiny – 2:1. V závěru poločasu mohl ještě navýšit skóre Gruň, ale v šanci zaváhal. 

Litultovice skóre otočily

Hned po přestávce vystihl špatnou rozehrávku domácích Vaculík, který nahrál do strany Šromovi, který si zaseknul balon a levačkou poslal míč do brány – 2:2. V 52. minutě zatáhl míč po levé straně Doležel, který posunul míč na Drápala, který z brankové čáry centroval do šestnáctky, kde stál připravený Šrom, jenž umístil balon do prázdné branky – 2:3. Vřesina vyrovnala za tři minuty, když Kocián uvolnil do šestnáctky Boháče, který nahrávkou pod sebe našel Gruně, jenž se nemýlil - 3:3. Rozhodující branka padla dvanáct minut před koncem, když Vaculík získal balon po chybě obránce, odcentroval míč na Šroma, který hlavou do protipohybu brankáře uzavřel své střelecké představení – 3:4. Domácí pak vrhli všechny své síly do útoku. Nadějně vypadala hlavička Čecha po rohu Boháče, ale ta mířila nad. V nadějné pozici pak špatně zamířil Gruň. Litultovice ale nadále hrozily z rychlých brejků. Skóre se už ale nezměnilo. 

 

Vřesina jede příští zápas do Dolních Životic. Litultovice zajíždějí do Závady.  



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Martin Pešek (hráč): Dneska jsme aspoň vedli, ale zbytečné chyby nás o výhru připravili. Z naší strany byla obrovská bojovnost,k protože jsme hráli v okleštěné sestavě. Příště se už musíme chytit.

TJ Sokol Litultovice
Ondřej Doležel (hráč): Hrál se fotbal nahoru dolů plný bojovnost šancí na obou stranách. My jsme šli však za vítězstvím o něco víc.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - F. Gruň [-] , J. Kučera [-] (83. P. Koval [-] ) , P. Strakoš [-] , M. Pešek [-] , V. Kocian [-] , T. Mrázek [-] , V. Čech [-] , J. Pagáč [-] , M. Boháč [-] , F. Rončka [-]

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - J. Tengler [-] , P. Fiala [-] , O. Adamčík [-] , M. Drápal [-] , J. Šrom [-] , T. Bartoš [-] (60. M. Šrom [-] ) , S. Konečný [-] (33. O. Doležel [-] ) , A. Vaculík [-] , A. Džemla [-] , Š. Šťavík [-]

ŽK: 21. T. Mrázek , 31. M. Boháč .
Hráči zápasu: M. Boháč - J. Šrom .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - BUKOVSKÝ Josef, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Litultovice jsou pro mě černým koněm soutěže. Přišli tam hodně kvalitní hráči. Adam Džemla, Karel Vitoul a Jonáš Tesařík.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů