5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová dala bůra Závadě


Branky


15. D. Kopytko , 19. J. Kostera , 45. P. Krajíček (vl.) , 47. T. Křenek , 72. T. Křenek
13

Březová vyhrála o pět branek a poprvé v sezóně vyhrála. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová vedla o tři branky

Březová přivítala v sobotu družstvo ze Závady. Domácí byli po celý zápas králi na trávníku. Nejdříve, ale museli přežít šanci Gryze, který střílel do tyčky domácí svatyně. Po čtvrthodině hry vybojoval míč Kopýtko, který se probil až na hranici šestnáctky a nezadržitelně pálil k tyči – 1:0. O čtyři minuty dlouhý odkop brankáře Hromady propadl až ke Kosterovi, který dal po pěti letech premiérový gól za Březovou – 2:0. Další domácí šanci spálil po roju Šustka Jakub Šuhajík, který hlavičkoval před prázdnou brankou zcela sám vedle. Ve 37. minutě se dostal za obranu, ale z rohu šestnáctky neprostřelil hostujícího brankáře. Hoste zahrozili pouze z kopačky Vitáska. V závěru poločasu po rohu Martina Šuhajíka si nešťastně srazil míč do vlastní brány gólman Krajíček – 3:0.

Březová dala další dvě branky

Obrázek hry na hřišti se nezměnil ani po přestávce. Stále to bylo o dobývání hostující klece. Dvě minuty po pauze pak vyslal kapitán Šustek do sóla Tomáše Křenka, který nezaváhal - 4:0. Závada mohla snížit v 55. minutě, ale penaltu Hrubému skvělým zákrokem vyrazil Hromada. Pak se dvakrát do šancí po nahrávce Budy prodíral Tomáš Křenek, ale pokaždé si vylámal zuby na Krajíčkovi. Teprve naportřetí přinesla spolupráce Budy a Tomáše Křenka gólový efekt, když Tomáš Křenek propálil Krajíčka - 5:0. Poslední šanci zápasu měl deset minut před koncem Buda, jehož střela rozezvučela jen tyčku. 

 

Březová bude hostit Kylešovice. Závada bude hostitelem Litultovic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Michal Krzisch (trenér): Splněná bodová povinnost, kluci si s chutí zahráli. Jsem rád za první výhru v sezóně. Skoro celý zápas jsme byli lepší, a bylo to jen o dobývaání branky, nakonec se nám podařilo vstřelit pět gólů a to jsme ještě další šance nedali.

TJ Sokol Závada
Jiří Lébl (hráč): Hráli jsme špatně, ve špatné sestavě. Chybělo nám pět hráčů základní sestavy a měli jsme jen jednoho na střídání, čímž se zmenšila naše palební síla. Domácí byli herně lepší a vyhráli zaslouženě, k čemuž jim gratulujeme.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , M. Šuhajík [-] , J. Šuhajík [-] (46. J. Buranyč [-] ) , Š. Buda [-] , D. Kopytko [-] (58. R. Lichovník [-] ) , T. Křenek [-] , O. Lodňánek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - J. Ječmínek [-] (58. J. Nguyen [-] ) , R. Švidrnoch [-] , L. Drahorád [-] , M. Sněhota [-] , J. Lébl [-] , F. Hrubý [-] , D. Gryz [-] , M. Slončík [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-]

Hráči zápasu: Š. Buda , T. Křenek , O. Lodňánek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - JAKUBEC Josef, ŠKROCH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Závada mě překvapila tím že má 4 body, ale v Březové nezíská ani bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích