Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárovu zazpíval ve Vávrovicích kanárek


Branky


14

Vávrovice protrhly střeleckou smůlu a deklasovaly mužstvo z Komárova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o čtyři branky

Bezbodové Vávrovice přivítaly v sobotním zápase mužstvo z Komárova. Vávrovice po celý zápas svého soupeře přehrávaly a taky zaslouženě vyhrály. Po pěti minutách zahrával rohový kop Chryczyk a Schneider poslal hlavou míč do hostující brány – 1:0. Když naskočila na světelné tabuli desátá minuta, tak se prodral až do vápna Daniel Klein, který na druhé straně gólově oslovil svého bratra Martina, který se nemýlil – 2:0. Za stavu 2:0 se dostali dva komárovští hráči do samostatného úniku, ale Váchu i Blagu vychytal Matějček. Ve 21. minutě zahájil svůj střelecký koncert Chryczyk, který si zaběhl za komárovské obranu a v pohodě zavěsil – 3:0. O chvíli později navíc Martin Klein trefil spojnici břevna a tyčky. Ve 33. minutě krásně našel Pchálek za obranou rychlíka Chryczyka, který se nemýlil – 4:0. Ještě v závěru poločasu mohl skóre navýšit Leifert, ale nemířil do černého. 

Vávrovice daly ještě dvě branky

Ve druhé polovině zápasu se obraz hry na hřišti moc nezměnil. V 53. minutě aut prodloužil Daniel Klein jen nad branku. O dvě minuty později se na druhé straně dostal k zakončení Thomas, ale jeho střelu z otočky vyrazil brankář Matějček na rohový kop. V 62. minutě Chryczyk nastřelil tyčku Komárova. Dvacet minut před koncem si Pchálek zopakoval spolupráci s Chryczykem, který završil čistý hattrick – 5:0. Šestý hřebík do komárovské rakve završil po závaru v hostující šestnáctce Pchálek, který doklepl míč do prázdné brány – 6:0.

 

Vávrovice jedou příští kolo do Stěbořic. Komárov bude hostit Píšť.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): I když jsme to zase lepili, tak jsme konečně protrhli střeleckou smůlu, která nás provázela, a konečně jsme vyhráli. Myslím si že jsme vyhráli suverénně a zcela zaslouženě.

SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Za dnešní výkon se můžeme všichni akorát tak stydět. Přijeli jsme jako mistři světa, že se nám nic nemůže stát, a že měly Vávrovice nula bodů. Opak byl však pravdou. Domácí nás přejeli na plné čáře, a hrát dneska s Píští tak dostaneme 20:0. Byli jsme strašní, hrozní, je neomluvitelné, co jsme předvedli. Musíme se z toho otřepat a hrát dál. Hráčům nemůžu nic vytknout, protože podali dobré výkony s Píští, otočili zápas s Kylešovicemi, a jednou ten den blbec musel přijít. Dneska nám chyběl středopolař Šubert a bylo to vidět.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
M. Matějček [-] - M. Schoppik [-] , J. Morisch [-] , D. Klein [-] , M. Klein [-] , J. Chryczyk [-] , J. Laifert [-] , O. Halátek [-] , V. Pchálek [-] , T. Šenk [-] , J. Schneider [-]

SK Komárov
P. Pelc [-] - D. Solný [-] , R. Blaga [-] (85. T. Kyjovský [-] ) , V. Chovanec [-] , M. Hřivnáč [-] (58. P. Lyko [-] ) , M. Mikšík [-] , J. Novák [-] , L. Kerlin [-] (30. M. Vácha [-] ) , J. Srubek [-] , O. Hanke [-] (46. D. Thomas [-] ) , P. Rychtar [-]

ŽK: 63. T. Šenk - 63. J. Novák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - BUKOVSKÝ Josef, LICHOVNÍK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Noviny Region Opavsko tipují výhru domácích, já tipuji výhru Komárova. Vávrovice nemají formu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů