3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Komárov otočil zápas s Kylešovicemi


Branky


16

Po bezbrankovém poločase se ujali hosté vedení. Komárov, ale třemi góly zápas obrátil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Komárov hostil v nedělním slunečném odpoledni mužstvo z Kylešovic. V prvním poločase byly aktivnější Kylešovice. Hned v 5. minutě Wzientek nahrál Emilu Adamczykovi, který vysunul do úniku Černohosrkého, jenž podél brankáře poslal míč těsně vedle. O chvíli později přímý kop Vavrečky našel připravene rukavice brankáře Pelce. Domácí zahrozili až po čtvrthodině, kdy z úhlu páli Solný jen do připraveného brankáře Vlacha. V 17. minutě zahrozily opět Kylešovice, když dlouho nahrávku Wzientka poslal vedle Lestly. Ve 22. minutě musel šanci Wzientka likvidovat tygřím skokem gólman Pelc. Komárov se připomněl ve 30. minutě, když centr zleva poslal kapitán Šubert hlavičkou o zem nad bránu. Ve 35. minutě pálila hostující družina Vavrečkou těsně vedle. Ve 40. minutě příšel asi klíčový okamžik zápasu, kdy Kubala zastavil akci hostujícího týmu na zemi rukou a po druhé žluté kartě musel jít předčasně do sprch.  Tato situace paradoxně nakopla Komárov. 

Komárov na sebe strhl vítězství

Druhý poločas začal aktivněji Komárov. Hrozil hlavně z rohových kopů a ze standardek. Přesto se do vedení dostaly Kylešovice, když dlouhý nakopnutý míč se odrazil tak, že přeskočil brankáře Pelce a zamířil do břevna od nějž se odrazil ke Skýbovi, který otevřel skóre zápasu – 0:1. Hned vzápětí přišel asi klíčový moment zápasu, kdy se před Pelcem zjveli sám Wzientek, ale komárovský zápas mu zmenšil střelecký úhel a míč vyrazil. Dvoubrankový náskok by se Komárovu zřejmě špatně dotahoval. Domácí vyrovnali po hodině hry, když Chovanec vysunul Hřivnáče, který prostřelil brankáře – 1:1. Hosté postupně vyklidli střed hřiště, a Komárov i v deseti byl lepším týmem. V 66. minutě ještě mířil hodně vedle Hřivnáč. Na druhé straně vyprášilo Pelcovi rukavice Vavrečka. Komárov otočil skóre v 71. minutě, když po přímém kopu Thomase přeskočil Šubert hostujícího gólmana Vlacha – 2:1. Definitivní pojistku zajistil domácím sedm minut před koncem Solný, jehož střela propadla brankáři do sítě – 3:1. Ve zbytku zápasu si už Komárov výsledek pohlídal.

 

Komárov jede příští kolo do Vávrovic. Kylešovice budou hostit Stěbořice.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Po Píšti jsme si mysleli, že to půjde samo a nastoupili jsme jako mistři světa. Hosté byli v prvním poločase lepší, neuměli jsme se dostat do hry, protože dobře pokryli naše útočníky. Navíc jsme dostali červenou kartu a věděli jsme, že to bude těžké. I přesto jsme šli do druhého poločasu s tím, že chceme vyhrát. Vstup nám vyšel, jenomže hosté nám dali lacinou branku po mé chybě. Musím poděkovat spoluhráčům, že zabodovali a zápas otočili. Troufám si říci, že jsme nakonec vyhráli zaslouženě. Všem hráčům patří velký dík za bojovnost.

FK Kylešovice
Mario Beránek (trenér): Neproměnili jsme šance v prvním poločase, což nás potom zpětně mrzelo. Ve druhém nám odešel střed hřiště. Gratulujeme soupeři.



Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - D. Solný [-] , D. Thomas [-] (90. O. Šimeček [-] ) , M. Hřivnáč [-] , J. Matoušek [-] , P. Rychtar [-] , L. Kerlin [-] (78. J. Štindl [-] ) , M. Šubert [-] , J. Srubek [-] , V. Chovanec [-] , D. Kubala [-]

FK Kylešovice
J. Vlach [-] - A. Kirchner [-] (81. V. Harazim [-] ) , P. Adamczyk [-] , P. Wzientek [-] , E. Adamczyk [-] , J. Kavan [-] , M. Vavrečka [-] , O. Skýba [-] , V. Černohorský [-] (75. M. Novák [-] ) , F. Kadeřábek [-] (63. P. Pusch [-] ) , T. Lestly [-]

ŽK: 25. D. Kubala - 37. O. Skýba , 39. P. Wzientek , 74. P. Adamczyk . ČK: 41. D. Kubala .
Hráči zápasu: M. Hřivnáč - F. Kadeřábek .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - KOTÁSEK Petr, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Michal Martínek
Tip experta: výhra domácích

Přál bych Kylešovicím už aspoň bod, ale tipuji výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích