3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 15:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina rozhodla ve druhé půli


Branky


14

Po vyrovnaném poločase, dali domácí ve druhém dva góly a vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Vřesina ve svém tradičním čase doma přivítala mužstvo z Melče. V prvém dějství měla Vřesina více šancí na vstřelení gólu. Už v 10. minutě vyslal Vojtěch Kocián na zteč Peška, ale ten si vylámal zuby na brankáři Kleinovi. Po čtvrthodině hry po narážečce od Pienty vypálil z jedenácti metrů Pešek nad bránu. Když běžela třicátá minuta, tak Boháč našel pod sebou Pientku, kterého vychytal Klein.Teprve dvě minuty před pauzou po kombinační akci Vojtěcha Kociána a Pientky vymetl šibenici střelou z otočky Cigán – 1:0. Melč ale vyrovnala ještě před poločasem, když špatnou rozehrávku brankáře Lamparta vystihl Martínek, který balon lobem umístil do sítě za špatně stojícího brankáře – 1:1. 

Vřesina rozhodla dvěma góly

Začátek druhé půle se nesl spíše v bojovném duchu. Pak se dostala Melč do třech nebezpečných zakončení. Nejdříve hlavičkoval Chreno po centru nad. Potom se Chreno proměnil v nahrávače, ale Švihálek pálil vedle. Do třetice se proháčkoval Prda do vápna, ale vystřelil vedle tyčky. V 70. minutě nebyl hostům uznán gól Chrena pro ofsajd, a hned z následného útoku přiklepl Rončka míč Peškovi, který střelou do protipohybu brankáře protrhl střeleckou smůlu – 2:1. V 79. minutě nebezpečný přímák Marzinka skončil těsne vedle domácí svatyně. Deset minut před koncem byl vyloučen hostující Kuča a přesilovku domácí využili v 87. minutě, když po nahrávce Peška umístil Vojtěch Kocián míč k pravé tyči – 3:1. V závěru zápasu ještě hostující kapitán Martínek zahodil penaltu, když ho vychytal Lampart a dorážka Švihálka skončila pouze na tyči.

 

Vřesina bude příští týden hostit Jakartovice. Melč přivítá na svém hřišti Litultovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Martin Pešek (hráč): V prvním poločase jsme hosty kombinačně přehrávali, které jsme neproměnili. Hosté pouze nakopávali na své dva urostlé útočníky. Ve druhém poločase jsme zápas strhli silou vůle. Chtěl bych pochválit soupeře za bojovnost.

TJ Sokol Melč
Michal Martínek (kapitán): Vřesina byla lepším soupeřem, a kdyby vyhrála 5:0 , nikdo by nic neřekl, ale neproměňovali šance, což je mohlo mrzet, protože ve druhém poločase jsme měli čtyři gólovky, a dokonce jsme dali regulérní gól na 2:1, ale pomezní Hrubý vyslyšel domácí fanoušky, kteří řvali ofsajd a praporek zvedl. Zápas moc krásy nepobral. Chtěl bych vyzdvihnout výkon hlavního rozhodčího, který zápas zkušeně řídil.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - J. Pagáč [-] , F. Rončka [-] (84. O. Kocián [-] ) , R. Cigán [-] (60. J. Kučera [-] ) , P. Strakoš [-] , M. Pešek [-] , V. Kocian [-] , T. Pientka [-] (90. M. Gargoš [-] ) , K. Hofrichter [-] , V. Čech [-] , M. Boháč [-]

TJ Sokol Melč
M. Klein [-] - O. Stupeň [-] (85. K. Palzer [-] ) , P. Kuča [-] , M. Martínek [-] , F. Mikulinec [-] , O. Chreno [-] , P. Hora [-] , T. Švihálek [-] , P. Prda [-] , O. Wáleczek [-] (73. D. Ladner [-] ) , P. Binar [-]

ŽK: 39. M. Boháč , 90. P. Strakoš - 64. P. Binar , 80. F. Mikulinec . ČK: 81. P. Kuča .
Hráči zápasu: P. Strakoš - M. Klein .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - PUFFLER Jan, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra domácích

Vřesina má dobré hráče, a tady si spraví chuť po derby a vyhraje o čtyři branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Remizovy zápas.

Tip: výhra domácích