1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř zachránila alespoň bod


Branky


0

Chotěboř se v průběhu podzima trápí. Po výborné minulé sezoně se jí tolik nedaří a hráči se zatím fotbalově hledají. Určitě to chtěli v 8. kole zlomit, ale rozhodně to dnes neměli lehké. Béčko Meziříčí se v přeboru oťukalo a rozjelo se k dobrým výsledkům. Trochu to připomíná loňský Herálec, který také jako nováček čeřil hladinu Krajského přeboru. I dnes Benfica potvrdila roli štiky a dlouho to vypadalo, že připraví domácí o všechny body. V závěru Chotěboř zachránil, jako již klasicky, kapitán Somerauer.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní snaha domácích přinesla gól do jejich sítě

Na domácích bylo vidět, že chtějí utnout herní i výsledkovou mizérii. Začali s velkým nasazením a za tlačili hosty na jejich polovinu. Meziříčí se první čtvrthodinu prakticky nedostali k domácímu vápnu. Jenže pak hostům vyšel jeden brejk a hned z toho byla změna skóre. Ve 25. minutě totiž hosté potáhli balón po křídle, následně přišel centr, jenž nešťastně prodloužil domácí Michal Čáp k volnému Danu Krčálovi a pro toho nebyl problém skórovat- 0:1. Na druhé straně mohl ještě před pauzou napravit smolnou chvilku Čáp, ale hlavičkoval nepřesně. 

Chotěboř se dočkala až v samém závěru

Po změně stran se hrál oboustranně bojovný fotbal s minimem šancí. Meziříčí dobře domácí hlídalo a hra se odehrávala většinou ve středu pole. Největší příležitost si přichystali domácí a to v samém závěru utkání. V 88. minutě přišel rohový kop Chotěboře, na zadní tyči nejvýše vyskočil klasický spasitel domácích v posledních kolech kapitán Martin Somerauer a srovnal na konečných  1:1. Chotěboř tak opět nedokázala zvítězit,  naopak Velké Meziříčí opět neprohrálo. 



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Josef Soural, trenér Chotěboře: Co se týče bojovnosti, musím kluky pochválit. Ale nejde nám to fotbalově. Soupeř přijel bránit a remíza je myslím spravedlivá. Po loňské sezoně od nás každý čekal, že budeme hrát na špici a my se s tím tlakem zatím neumíme vyrovnat.

FC Velké Meziříčí B
Petr Munduch, trenér Meziříčí: Začali jsme obezřetně a domácí do ničeho nepouštěli. Sami jsme využili jedinou větší příležitost a po parádní kombinaci šli do vedení. Chotěboř ve druhé části přidala a začala zlobit. Nakonec se dočkala vyrovnání a zápas tak dospěl k zasloužené remíze..



Sestavy


FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - M. Čáp [-] , T. Hromádka [-] , R. Odvářka [-] , J. Hlaváček [-] (69. L. Filipský [-] ) - M. Koutný [-] (62. J. Šimoňák [-] ) , P. Ďoubal [-] (84. M. Somerauer [-] ) , M. Somerauer [-] , L. Dvořák [-] - M. Moravec [-] , M. Odvářka [-]

FC Velké Meziříčí B
R. Kruba [-] - L. Halámek [-] , M. Souček [-] , M. Nevoral [-] (90. R. Kurečka [-] ) , D. Polák [-] (82. F. Mužátko [-] ) - D. Krčál [-] , T. Bublan [-] , J. Vítek [-] , T. Malec [-] - V. Beran [-] , L. Liška [-]

ŽK: 85. J. Šimoňák - 41. L. Halámek , 85. M. Souček , 88. L. Liška .
Hráči zápasu: M. Somerauer - D. Krčál .
Místo: Chotěboř. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mička Adam - Porupka, Niederle.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.