EXPERT TIP - 8.kolo Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 27.9.2015

0

O svatováclavském prodlouženém víkendu se sehraje v pořadí osmé kolo Krajského přeboru Vysočiny. Tabulka se hodně zhustila a to především mezí třetí a dvanáctou příčkou, kde je seřazeno deset celků v rozmezí 5 bodů! Bodově odskočeny jsou pouze týmy Jemnicka a Velké Bíteše, které si to na dálku rozdají o první místo. Jemnicko doma hostí Okříšky a Bíteš zajíždí do Havlíčkova Brodu. Sapeli Polná bude usilovat o čtvrtou výhru v řadě v Herálci. Ten se naopak, stejně jako rezerva Brodu, budou chtít bodově dotáhnout na zbytek celků. Zatím nevýrazné Chotěboři se postaví béčko Velkého Meziříčí a do Světlé na pouť přijedou hrát o důležité body nabuzené Jaroměřice. Zlepšit si seběvědomí budou chtít i Moravské Budějovice, ale čeká je rozjetý Humpolec. Poslední zápas sehrají hráči Žirovnice a Přibyslavi - domácí minule 6x inkasovali, hosté naopak šest gólů vstřelili. 

Čeká nás tedy sedm zajímavých duelů, a jelikož nikdo z oslovených mužů nenašel odvahu, tak nepředvídatelné kolo otipovat, museli jsme hledat jinde - mezi ženami! Role Experta se s ochotou zhostila obětavá funkcionářka Humpolce, paní Jitka Beránková.




Jitka Beránková

Paní Beránková se celý život věnovala sportu - od dětství hrála basketbal a to byl její sport č. 1. Pomalu ještě jako dorostenka si udělala trenérský kurz a začala  trénovat děti, závodně pak sama hrála do 39 let! Později přišla nabidka od FK Humpolec, kterou s chutí přijala.

Pro humpolecký fotbal začala pracovat  před 10 lety jako členka výkonného výboru, časem  k tomu přibrala vedoucí u áčka.V klubu je k tomu hospodářka, má na  starosti finance. Když se zápasy nekryjí, ráda  jezdí i s béčkem, kterému se  začalo v  poslední době dařit. Je velká fanynka SKS Slávia Praha a  ráda  se dívá na anglickou ligu - tam fandí Arsenálu a z našich hráčů ráda sleduje Jana Kopice na němž obdivuje, že umí jako jeden z mála hráčů  tuzemské ligy řešit jeden na jednoho. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.