J. Plešek 45. (p.)
M. Kufa 68.
2:1
(1:1)
32. T. Šupák (p.)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:1
(1:1)

J. Plešek 45. (p.)
M. Kufa 68.
 
32. T. Šupák (p.)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

05.09.2015 16:30

5.kolo, Divize E, 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

ValMez otočil duel s Jiskrou, krásnou střelou rozhodl Kufa


Branky


45. J. Plešek (p.) , 68. M. Kufa - 32. T. Šupák (p.)
0

Valašské Meziříčí v pátém kole Divize E hostilo Jiskru Rýmařov. Valaši v minulém kole padli v Brumově, Rýmařov zase podlehl doma Hranicím. V utkání se kopaly dvě penalty, na každé straně po jedné. Obě byly proměněny. Rozhodnutí vzal na sebe domácí Martin Kufa, který nádhernou střelou rozhodl o 3 bodech pro svůj tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty

Domácí začali lépe a už ve 3. minutě mohli jít do vedení. Dlouhý výkop brankáře Milana Michuta propadl až k Milanu Dokoupilovi, jeho zakončení však přesné nebylo. Pak se v 9. minutě pokoušel překvapit gólmana Kameníka Marek Macíček st. Ve 13. minutě mělo Valašské Meziříčí další šanci, ale opět selhalo v koncovce. Ve 32. minutě odpískal Polák po souboji mezi Kufou a Radkem Němcem pokutový kop pro hosty. Ten s přehledem proměnil Tomáš Šupák.  K penaltové situaci došlo i na druhé straně. V závěru první půle přišel roh domácích, Marek Macíček st. přiťukl míč Petru Pleškovi, ten se zřejmě dostal do kontaktu s Pavlem Kučerou a sudí ukázal na penaltový puntík. Vyrovnání zařídil Jan Plešek. Poločas tak skončil 1:1.

Kufova výstavní trefa za 3 body

Ve druhé půli byla hra vyrovnaná. Domácí se opět propracovali k několika příležitostem. V 67. minutě zahrávali roh „na krátko“ a k hlavičce se dostal zcela osamocený Milan Dokoupil, ale ve své šanci selhal. Rozhodnutí tak přišlo o 2 minuty později. K míči se na hranici šestnáctky dostal Petr Dragon, přiklepl jej proti noze Martinu Kufovi, a ten nádhernou ranou do šibenice strhl vedení na stranu Valašského Meziříčí – 2:1. Rýmařov pak musel otevřít hru a vrhl všechny síly do útoku. ValMezu se nabízel prostor pro rychlé brejky. Domácí zodpovědně bránili a své těsné vedení ubránili až do závěrečného hvizdu.



Ohlasy k zápasu


TJ Valašské Meziříčí
Martin Kotůlek (trenér Valašského Meziříčí): „Opět se ukázala naše největší slabina, kterou je koncovka. Ta nás trápí dlouhodobě. Veškeré ostatní herní atributy našeho mužstva byly v pořádku, ať už jde o důraz, nasazení, snahu…Nejprve jsme prohrávali, do poločasu jsme také z penalty srovnali. Nakonec se nám podařilo díky Kufově střele zvítězit, takže jsme rádi za 3 body.“


Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - P. Plešek [-] , M. Kufa [-] , M. Dokoupil [-] , M. Macíček [-] , J. Roupec [-] (58. J. Kapusta [-] ) , J. Plešek [-] (89. M. Václavík [-] ) , M. Macíček [-] , F. Přikryl [-] , A. Michálek [-] , P. Dragon [-] (69. M. Neuberger [-] )

SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - J. Harazin [-] , Z. Horák [-] , T. Němec [-] (13. D. Furik [-] ) , P. Kučera [-] - M. Furik [-] (33. J. Lesák [-] ) , M. Kotůlek [-] , R. Němec [-] (82. J. Tlapal [-] ) - J. Tomeček [-] , P. Ondruška [-] , T. Šupák [-]

ŽK: 32. M. Kufa , 63. J. Plešek - 45. P. Kučera , 57. P. Kameník , 63. D. Furik .
Hráči zápasu: A. Michálek .
Místo: Valašské Meziříčí. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Polák Jiří - PODANÝ Marek, VEJTASA Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.