3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 10:15

8.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězná jízda Frýdlantu se zastavila v Opavě


Branky


0

Frýdlant nad Ostravicí byl před startem soutěže mnohými podceňován a pasován do role jednoho z outsiderů. Jenomže tým Michala Chlebka vyhrál 4 utkání v řadě a probil se do horních pater tabulky. Jejich šňůru zastavila až rezerva Opavy. Ta Frýdlant porazila 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dřizgevičovy standardky, Chlebkova spojnice

Opavané šli do vedení už na začátku 6. minuty. K přímému kopu se postavil Patrik Dřizgevič a ukázal úžasnou kopací techniku, když vymetl všechny pavouky v levém rohu Ježovy brány – 1:0. Ve 12. minutě se výborně uvolnil domácí Tomáš Gebauer, ale zakončit už nedokázal. O 4 minuty později chtěl Dřizgeviče napodobit hostující hrající trenér Michal Chlebek, ale jeho projektil z přímého volného kopu skončil na spojnici tyče a břevna. Opava byla v první půli lepší a měla k dispozici velké množství standardních situací. Po půlhodině hry to znovu zkoušel Dřizgevič. Tentokrát se do jeho pokusu z přímého kopu postavila tyč. Ve 38. minutě už ale domácí navýšili své vedení. Po akci po ose Uvíra – Rolný – Gebauer doputoval míč zpět až k Uvírovi, který trochu se štěstím dostal balón do sítě – 2:0. Frýdlant však zanedlouho vykřesal naději na bodový zisk kontaktním gólem. Ve 40. minutě po stříleném centru z pravé strany snížil Adam Šigut – 2:1. Do konce poločasu už další branka nepadla.

Dudova pojistka

Začátek druhého dějství byl hodně rozkouskovaný. Docházelo k častým faulům. Rozhodčí rozdal v rozmezí 52. až 57. minuty hned 4 žluté karty. V 63. minutě se k nebezpečné hlavičce dostal agilní Ddřizgevič. Ale brankář Jež výborně zasáhl a vyrazil míč na roh. Z následujícího rohového kopu však Opava potřetí udeřila. Na zadní tyči doklepl míč do odkryté brány Dominik Duda – 3:1. Frýdlant se pak snažil trochu otevřít hru, ale domácí si své vedení v poklidu hlídali a nedovolili si žádné komplikace. Výsledek 3:1 vydržel až do závěrečného hvizdu.



Sestavy


SFC Opava B
K. Lasák [-] - M. Hoza [-] , P. Dřizgevič [-] , P. Mezera [-] , J. Košárek [-] - D. Fišer [-] (75. A. Vicherek [-] ) , P. Uvíra [-] , A. Rolný [-] (87. A. Korbel [-] ) , L. Češek [-] , D. Duda [-] - T. Gebauer [-]

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Z. Jež [-] - I. Preči [-] , M. Střižík [-] , Š. Křiva [-] (77. J. Prokeš [-] ) - M. Chlebek [-] , J. Ursíni [-] (67. L. Papřok [-] ) , V. Jandek [-] , D. Pánek [-] - P. Tobiáš [-] , P. Němec [-] (67. L. Chlebek [-] ) , A. Šigut [-]

ŽK: 52. L. Češek , 56. A. Rolný , 57. D. Duda - 14. M. Chlebek , 54. V. Jandek , 71. I. Preči , 80. M. Střižík , 89. A. Šigut .
Hráči zápasu: P. Dřizgevič .
Místo: MěFS. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Slaminka Josef - ŠIŠTÍK Petr, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.