Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sady přestřílely Frýdlant a dál vedou tabulku


Branky


0

V duelu nováčků došlo na souboj prvních Nových Sadů se sedmým Frýdlantem nad Ostravicí. Domácí prožili start snů, když už ve 12. minutě vedli 3:0. Po půli vedli 4:1, ale hosté duel zdramatizovali a utkání nakonec skončilo těsným vítězstvím Nových Sadů 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro domácí začátek z říše snů

Domácí na svého soupeře vlétli a frýdlantská defenzíva měla fůru práce. Už v 6. minutě na levé straně Hodis přihrál do lajny na Kipritidise, který odcentroval, jeden z obránců Frýdlantu míč podskočil, k němu se dostal Režný a nadvakrát protlačil balón až do sítě – 1:0. O 2 minuty později už to bylo o dva góly. Chybu v rozehrávce hostů vystihl David Škoda, předal míč Režnému, který si připsal druhý přesný zásah v zápase – 2:0. Frýdlantští si museli připadat jako ve zlém snu. A to ještě přišla 12. minuta, kdy se po dobré kombinaci chopil míče David Škoda a s trochou štěstí doputovala jeho střela až za brankovou čáru – 3:0. V první půlhodině se hrálo převážně na obranné polovině hostí. Nové Sady si vytvářely další a další šance. V 31. minutě ale domácí na chvíli přestali hrát, protože očekávali odpískání faulu, čehož využil Ilir Preči, navezl si míč na střed hřiště a krásnou střelou z 20 metrů snížil na 3:1. Jenomže Nové Sady se nechtěly smířit „jen“ s dvoubrankovým náskokem. Po souboji Režného s Křivou odpískal hlavní sudí Černoevič pokutový kop. Penaltu následně proměnil Miroslav Navrátil – 4:1. Domácí tak po prvním poločase vedli 4:1 a zdálo se, že zápas v pohodě dotáhnou do vítězného konce.

Snížení a drama

Kdo si myslel, že Frýdlant nad Ostravicí druhou půli jen dohraje a nebude klást odpor, ten se šeredně zmýlil. Po hodině hry vyběhl domácí gólman Psotka daleko z brány, aby vyboxoval míč do bezpečí, ovšem ten se okamžitě vrátil do šestnáctky, kde jej do odkryté brány poslal Šimon Křiva a vykřesal pro hosty alespoň malou jiskru naděje – 4:2. Frýdlantští hrozili zejména ze standardních situací, případně z rychlých kontrů. Hosté byli ve druhém dějství lepším týmem, Nové Sady tahaly za kratší konec. V 84. minutě už to bylo jen o gól. Hrající trenér Michal Chlebek zahrával roh, Ilir Preči se odpoutal od svého strážce a hlavou snížil na 4:3. V samotném závěru měli hosté k dispozici standardní situaci, při které se do pokutového území nastěhoval i brankář Jež, ale k senzačnímu vyrovnání to nevedlo. Nové Sady tak nakonec ubránily těsnou výhru 4:3, i když to zprvu vypadalo na pohodové vítězství.



Ohlasy k zápasu


FK Nové Sady
Karel Trnečka (trenér FK Nové Sady): „Začátek zápasu nám vyšel skvěle. Nabádal jsem hráče, ať zkusí na soupeře vletět a vstřelit rychlý gól, což se podařilo. Pak soupeř snížil na 3:1 a trochu se chytil. Dali jsme gól na 4:1, ale ve druhém poločase musím uznat, že Frýdlant byl lepší. Nás potkala nešťastná událost, kdy zemřel sekretář našeho klubu a s hráči to poněkud zamávalo. Museli jsme odložit několik tréninků, což se na nás ve druhé půli projevilo. Šlapali jsme vodu. Soupeř nás přehrával ve středu pole. Věděl jsem, že Frýdlant hraje venku velmi dobře, a to se potvrdilo. Jsme rádi, že jsme nakonec výhru uhájili. Musíme teď zapracovat na kondici.“




Sestavy


FK Nové Sady
T. Psotka [-] - T. Kopp [-] , M. Navrátil [-] , M. Samek [-] , L. Hodis [-] - A. Andreev [-] , J. Blaha [-] , D. Škoda [-] - V. Papica [-] (87. E. Němec [-] ) , T. Režný [-] - D. Kipritidis [-] (63. M. Novotný [-] )

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Z. Jež [-] - Š. Křiva [-] , M. Střižík [-] , I. Preči [-] - V. Jandek [-] , M. Chlebek [-] - A. Preči [-] (57. A. Šigut [-] ) , J. Mandičak [-] , P. Němec [-] , L. Chlebek [-] , M. Šigut [-] -

ŽK: 16. I. Preči , 38. Š. Křiva .
Hráči zápasu: T. Režný - I. Preči , J. Mandičak .
Místo: Tráva. Počet diváků: 190. Rozhodčí: Černoevič Alexandr - DUDA Radim, ŽUROVEC David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.