3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 17:00

5.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Kaplice si poradila s Kájovem


Branky


7

Kaplická rezerva po minulém nezdaru v Holubově hostila na domácím hřišti Kájov. Z předchozího zápasu zůstala v sestavě pouze čtveřice hráčů. Při řadě absencí kmenových hráčů B mužstva, namátkou Janura, Kubata, Jirka, Zifčák, Preusler a další, museli vypomoci hráči z dorostu a prvního mužstva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kaplické béčko si v první půli vypracovalo rychle náskok

Domácím vyšel vstup do zápasu. Už v šesté minutě kapitán Vávra přesnou kolmicí do šestnáctky oslovil Václava Kuchaře, jenž zakončoval ve skluzu na dlouhou nohu a k překvapení všech střelu po zemi gólman Galko podcenil a ta prošla až do sítě – 1:0.

 

Po čtvrthodině již Kapličtí měli dvoubrankový náskok. Pál ideálním pasem vyslal z poloviny hřiště na zteč Erika Pastiera, který pronikl až do vápna a střelou na bližší tyč překonal Galka podruhé – 2:0.

 

Povedený úvod Spartakovců dal ráz celému utkání. V polovině první půle po spolupráci Pála s Divokým nedosáhl v gólové pozici před brankou na míč Presniakov.

 

Po půlhodině hry Divoký rozehrál trestný kop na Pastiera, prudkou ránu po zemi Galko za svá záda nepustil.

 

Domácí měli míč častěji na svých kopačkách, hosté se snažili hrát fotbal, ale jejich snaha končila většinou ještě před šestnáctkou soupeře, a tak gólman Bílý příliš práce v prvním poločase neměl.

Ve druhé půli Kájov pouze korigoval v závěru skóre

Po změně stran snad poprvé vážněji zahrozili Kájovští. Ve slibné pozici se ocitl Didkivský, ale jeho zakončení bylo hodně nepřesné.

 

Naopak Spartakovci o pár minut později úvodní šanci druhé půle přetavili ve třetí gól. Rychlý výpad do otevřené obrany vedl Pastier, následovala přihrávka do leva na Presniakova, ten zatáhl balón do vápna, vrátil míč Eriku Pastierovi a na křížnou střelu byl Galko krátký – 3:0.

 

O chvíli později si Daniel narazil míč s Divokým, zakončoval zprava, křížná střela po zemi se mezi tři kájovské tyče nevešla.

 

Po hodině hry pak gólovou radost Divokému zhatil jeden z obránců, který na brankové čáře dokázal zastoupit vlastního brankáře.

 

Čtvrthodinu před koncem dlouhý pas Lattner sklepnul do vápna Pastierovi, ten však tuto gólovou příležitost proměnit nedokázal.

 

Sedm minut před koncem pak Galko vyrazil ránu Lattnera pouze před Kuchaře, ten však v jasné pozici bránu Kájova vysoko přestřelil.

 

A tak se mohli na druhé straně z čestného úspěchu radovat hosté, když v 86. minutě z dálky napřáhl David Čabela, Bílý přes hráče jeho ránu zpozoroval příliš pozdě a míč zapadl k levé tyči – 3:1.

 

Domácí rezerva vyhrála zcela zaslouženě, pro Kájovské je prohra o dva góly, dá se říci, ještě přijatelným výsledkem. Vítězství domácích mohlo být podstatně vyšší.

 

Report sepsal: Libor Granec, redakčně upraveno



Sestavy


TJ Spartak Kaplice B
F. Bílý [-] - R. Daniel [-] , J. Divoký [-] , D. Pál [-] , O. Říha [-] , E. Pastier [-] , I. Presniakov [-] , T. Vávra [-] , V. Kuchař [-] , P. Ševčík [-] , J. Motz [-]

TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Čermák [-] , J. Petřík [-] - J. Sukdolák [-] , A. Didkivský [-] , Š. Novotný [-] , J. Lippl [-] , J. Haláček [-] , P. Doubek [-] - D. Čábela [-] , O. Maršál [-]

ŽK: 26. J. Divoký .
Hráči zápasu: E. Pastier - T. Galko .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Schönkypl Miroslav - KEMÉNY Zdeněk, VEČERNÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře