4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 17:00

4.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holubov získal první body, když porazil dosud suverénní B tým Kaplice


Branky


34. M. Vrba , 49. M. Hikl , 57. M. Tomi , 86. D. Trapl
9

Pozice v tabulce před utkáním absolutně neodpovídala tomu, co bylo vidět na trávníku. Holubov, který dosud nebodoval, přivítal v obou dosavadních zápasech naprosto dominantní B tým Kaplice. Nicméně tentokrát se Kaplice musela obejít bez pomoci hráčů A týmu a s několika dorostenci v sestavě na domácí nestačila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli hrála Kaplice více s míčem, ale prosadil se Holubov

Kaplická rezerva se v dalším kole představila v Holubově, kde se jí neúplně daří. V tomto střetnutí se navíc museli obejít bez pendlů z áčka a když se přidaly absence i kmenových hráčů béčkařského kádru, museli pomoci dorostenci. A pro některé z nich to bylo vůbec první mistrovské střetnutí v kategorii mužů.

 

I když se hrálo za územní převahy hostů, tak daleko nebezpečnější byli domácí. Ti byli v útočné fázi daleko více přímočařejší. Dlouhé minuty zůstávalo skóre bezbrankové. To se změnilo až v 34. minutě střetnutí. Holubovští se dokázali v koncovce prosadit, když gólmana Bílého překonal Michal Vrba – 1:0. Do kabin tedy odcházeli o gól spokojenější domácí.

V druhé půli přidali domácí další góly

Hned po čtyřech minutách hry ve druhém dějství přidali domácí druhou branku. Bílého dokázal překonat Matěj Hikl – 2:0.

 

A když navíc o osm minut později zvýšili Holubovští už na rozdíl tří branek, bylo o výsledku a zisku bodů prakticky rozhodnuto. Do černého se trefil Milan Tomi – 3:0.

 

Kaplickým se v útočné fázi v tomto střetnutí vůbec nedařilo. Když devatenáct minut před koncem musel po druhé žluté kartě pod sprchy hostující kapitán Janura, asi nikdo nepochyboval, že všechny body zůstanou v Holubově.

 

Domácí hráči ještě čtyři minuty před koncem svou výhru zpečetili čtvrtým gólem. Daniel Trapl – 4:0.

 

Report sepsal: Libor Granec



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Kaplice B
Libor Granec: "Spartakovci, i když měli míč opticky častěji na svých kopačkách, prohráli zaslouženě. V útočné fázi se jim prakticky nic nedařilo a domácí toho dokázali beze zbytku využít."



Sestavy


SK Holubov
O. Lipš [-] - O. Bukovinský [-] , F. Holub [-] , A. Rychlík [-] , J. Vlažný [-] , J. Hůlka [-] , M. Tomi [-] , F. Kroiher [-] , J. Gulaš [-] , M. Vrba [-] , D. Trapl [-]

TJ Spartak Kaplice B
F. Bílý [-] - S. Románek [-] , M. Lhotský [-] , Š. Marek [-] , P. Janura [-] , I. Presniakov [-] , T. Vávra [-] , M. Koubek [-] , M. Kubata [-] , P. Jirka [-] , J. Motz [-]

ŽK: 42. L. Pokorný - 49. P. Janura , 78. M. Kubata . ČK: 71. P. Janura .
Hráči zápasu: M. Tomi - M. Lhotský .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Petroušek Antonín - BUŠTA Luboš (N), BERÁNEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře