Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2021 15:00

10.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Efekt Mlika. Sokolov nepřipustil zaváhání a rozstřílel Habartov


Branky


4. T. Tamajka (p.) - 21. J. Mlika , 28. M. Fojtík , 45. J. Mlika , 50. J. Mlika , 54. P. Bílek , 62. J. Mlika , 66. J. Mlika , 69. M. Stockner , 79. J. Mlika
14

Ve druhém utkání v řadě vstřelili hráči sokolovského Baníku devět branek. Minulý týden se v utkání s Královským Poříčím blýskl Mlika pěti brankami, tentokrát jich vstřelil šest a ve dvou zápasech má na svém kontě víc vstřelených gólů, než mariánská Lokáda za celou dosavadní sezónu. Domácím se přitom povedlo jít velice brzy do vedení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v první půli

Šedesátka diváků se přišla podívat na duel, ve kterém byl sokolovský Baník velkým favoritem. O to větším šokem pro hosty muselo být, když od čtvrté minuty prohrávali. Sudí Vokoun totiž přisoudil domácímu Baníku výhodu pokutového kopu, o jehož úspěšnou exekuci se postaral Tomáš Tamajka. Déle než čtvrt hodiny se domácím dařilo vedení držet díky velké zarputilosti a obětavosti, ve 21. minutě se ale poprvé v zápase prosadil Jiří Mlika a bylo to 1:1. O sedm minut později na něj navázal o šestnáct let mladší Martin Fojtík. 1:2. Domácí už dost možná spřádaly plány na druhou půli, když se v gólové pozici v samém závěru první půli zjevil opět Jiří Mlika a to by nebyl on, kdyby si v této pozici neporadil. Hosté tak šli do kabin s dvoubrankovým vedením.

Debakl

Zkraje druhé půle hosté začali svůj náskok navyšovat. V padesáté minutě měl Mlika na svém kontě hattrick a hosté vedli o tři branky. O čtyři minuty později se mezi střelce zapsal také devatenáctiletý Petr Bílek. Po hodině hry měli sokolovští fotbalisté na svém kontě šest vstřelených branek, o tu šestou se postaral kdo jiný, než Jiří Mlika. Domácí obrana si se sokolovským kanonýrem absolutně nevěděla rady, z čehož rezultovala také sedmá branka hostá, pátá Mliky. V 69. minutě to bylo už 1:8, po Bílkovi se prosadila další posila z A týmu, Marek Stockner. Poslední slovo si vzal opět Jiří Mlika, který v 79. minutě zvyšoval na 1:9, což bylo skóre konečné. Mlika tak ve svých 41letech zaznamenal neuvěřitelných šest branek v jednom utkání a rozhodl o jednoznačné výhře svého týmu. Sokolovský kanonýr, který za svou kariéru prošel například Plzní, Pardubicemi, či Vlašimí prokázal své kvality a zdá se, že jsou mezi námi tací, kteří prostě nestárnou.



Ohlasy k zápasu



FK Baník Sokolov B
Milan Pari, trenér: Do utkání jsme nevstoupili dobře. Už ve 4 minutě, již druhý míč za obranu, vyřešil náš brankář, bohužel s faulem a domácí šli do vedení proměněnou penaltou. S nasazením, bojovností a vedením domácích jsme se srovnali až ve 20 minutě, kdy se nám podařilo vyrovnat. Do konce poločasu jsme přidali potřebné dva góly a tím se dostali do patřičné pohody. Ve druhém poločase jsme již měli hru plně pod kontrolou a předváděli jsme pěkné fotbalové akce i s kořením. Při chuti byl především Jirka Mlika, který nasázel 6 branek. Také jsem rád, že dnes dostali šanci hráči z dorostu a dobrým výkonem přispěli k vítězství.



Sestavy


TJ Baník Habartov
J. Straka [-] (66. V. Čopák [-] ) - M. Richter [-] , P. Müller [-] , T. Formánek [-] , T. Tamajka [-] , P. Formánek [-] (24. M. Pajer [-] ) , N. Sarkisov [-] (82. L. Nýdl [-] ) , M. Janík [-] (46. P. Müller ml. [-] ) , M. Tancl [-] , J. Křepela [-] , D. Houdek [-]

FK Baník Sokolov B
F. Verner [-] - M. Stockner [-] , P. Bílek [-] , P. Fišer [-] , R. Sentelík [-] , R. Židov [-] (66. V. Verner [-] ) , T. Správka [-] , J. Mlika [-] , M. Fojtík [-] , J. Rustler [-] , R. Heřman [-]

ŽK: 16. N. Sarkisov , 40. M. Pajer , 74. J. Křepela - 13. R. Heřman .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vokoun Tomáš - HRNČÁL Jiří, ŘÁDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2021 21:08

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 18:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 17:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 15:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 21:26

Tip experta: výhra hostů

Sokolov je na vítězné vlně a to potvrdí i v Habartově, kde si pěkně zastřílí. Tipuji 2:7.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 18:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 08:33

Tip: výhra hostů