1:1
(1:0)
72. N. Stan
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 10:30

5.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipová ukázala svou sílu a o body obrala sokolovský Baník!


Branky


12

Jednoznačný šlágr kola se odehrál v Lipové, kde tamní aspiranti na postup do 1.A třídy hostili rezervu Baníku Sokolov, který má totožné ambice. To se projevilo i na hostující soupisce, kde se objevili hned tři hráči hrající ČFL. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Domácí do utkání nevstoupili vůbec zle. Hosté sice měli dle očekávání více míč na svých kopačkách, i tak to ale byli lipovští, kdo si tvořil více šancí. Všehovšudy z toho však vzešly "pouze" dva rohové kopy, které brankou neskončily. Ve 38. minutě se k balónu ale dostal domácí středopolař a kapitán týmu Dan Čížek, který napřáhl ke střele z dobrých 20 metrů a trefil se natolik kvalitně, že hostujicímu gólmanovi Podolníkovi nedal šanci na míč dosáhnout. 1:0. Sokolov si do konce půle stihl vytvořit jednu vážnějí šanci, jinak ohrožoval domácí branku především ze standartních situací, všechny projektily mířící na domácí bránu ale pochytal Jiří Dašek. Domácí tak šli do kabiny s těsným náskokem.

Hostům se podařilo srovnat

Domácí zajisté chtěli v nastoleném trendu utkání pokračovat, hned v 50. minutě ale mohlo být všechno jinak. Ohromná příležitost hostů ale brankou neskončila, orazítkována byla pouze tyč domácí svatyně. Hosté ale postupně přidávali plyn a tvořili si čím dál více šancí, stále však chyběla gólová koncovka. Znovu se ozvala branková konstrukce a jednou musel na brankové čáře zasahovat obránce Žahourek. Následně se do šance dostali konečně i domácí, Tomáš Balák se uvolnil na lajně a pod sebou našel Nicolase Tůmu, který měl před sebou pouze brankáře. Obstřelem ale branku těsně minul a skóre se neměnilo. Následně se potvrdilo pravidlo nedáš, dostaneš a pro hosty přišlo vytoužené vyrovnání. V 72. minutě natáhl ke střele stoper hostů, Stan Nutsu, který výstavní pumelicí z dobrých 30 metrů srovnal na 1:1. Po zbytek utkání byli hosté aktivnější a snažili se dotáhnout zápas do vítězného konce, domácí ale i silou vůle dokázali dotlačit zápas do remízového konce a berou tak velice cenný a vydřený bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipová
Nico Tůma, hráč: Do zápasu jsme vstoupili celkem dobře. První půle nebyla z naší strany špatná, i přesto, že byl soupeř více na balónu, tak se k nám prakticky vůbec, vyjma jedné šance a pár standartek, nedostával. My se dostali i do vedení a chtěli jsme to přenést do druhé půle. To se nám ale hrubě nepodařilo. Hráli jsme špatně, prakticky ihned jsme každý míč ztratili a jen nemohoucnost sokolovských hráčů v zakončení nás zachránila. Velmi mě mrzí moje tutovka za stavu 1:0 pro nás, v době, kdy nás soupeř takříkajíc "mlel". Kdybych to dal, nejspíš by bylo po zápase. Bohužel jsem neproměnil a tímto bych se chtěl klukům omluvit. Za druhý poločas jsme si ale upřímně nezasloužili vyhrát a pro Sokolov by to bylo asi kruté. 1:1 je pro nás po tom, jak vypadala druhá půle dobrý výsledek a s bodem jsme asi spokojeni.

FK Baník Sokolov B
Milan Pari, trenér: V prvním poločase se hrál celkem kvalitní, ale trochu opatrný fotbal s mírnou naší herní převahou. Šancí ale moc nebylo, my měli několik náznaků a dvě střely na bránu, což není moc. Domácí spoléhali více na dobré bránění a nebezpečné brejky a jeden proměnili. To, jsme jednou dali větší prostor Čížkovi a ten jedinou střelu domácích proměnil. Střela byla z dálky a opravdu krásná. Ve druhém poločase jsme domácí tlačili, přišli i šance, ale opustilo nás i štěstí, neboť jsme trefili nejdříve tyč, poté břevno a když jsme konečně brankáře překonali, zastoupil ho na lajně domácí obránce. Vyrovnali jsme také krásnou dalekonosnou střelou obránce Stana. V závěru jsme se snažili o vstřelení vítězné branky, ale domácí se už ubránili. Kluky chválím za to, že se do poslední chvíle snažili o vítězství, starší hráči toho měli opravdu dost a zaslouží si můj obdiv, především Vlasta Hendrych, který v 46 letech vydržel sprintovat po lajně jak za mlada.



Sestavy


TJ Sokol Lipová
J. Dašek [-] - P. Hynek [-] , N. Tůma [-] , M. Glazer [-] , T. Balák [-] , P. Uhlík [-] , D. Čížek [-] , L. Anděl [-] , J. Žahourek [-] , J. Žuk [-] , P. Mezera [-]

FK Baník Sokolov B
T. Podolník [-] - V. Hendrych [-] , J. Metlička [-] , S. Strmiska [-] , N. Stan [-] , M. Olah [-] , P. Moravec [-] , T. Správka [-] , J. Rustler [-] , L. Karpiš [-] , M. Fojtík [-]

ŽK: 78. J. Rustler . ČK: 81. P. Hynek .
Hráči zápasu: J. Žahourek - M. Olah , N. Stan .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MAKOVEC Lukáš - COUFAL Jaroslav, ŠMAT David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Moc se mi tento zápas nechce komentovat. Nejde se ani nějak připravit na to, na koho si dát speciální pozor, protože nevíme kolik hráčů z A týmu si na nás vezmou. Vepředu ale stabilně prokazuje výborné výkony a super kopací techniku Martin Fojtík, který je i přes pomoc hráčů z A týmu nejlepším hráčem "béčka" Baníku. Nám jako již tradičně chybí nějací hráči, i tak se ale jdeme porvat o co nejlepší výsledek a věřím, že Sokolov těsně porazíme. Tipuji 3:2.

Tip: výhra hostů