2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 15:00

3.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Senzace!" komentoval zápas trenér Bukovan, které remizovaly s rezervou Sokolova


Branky


11

TJ Baník Bukovany hostil na svém hřišti rezervu Baníku Sokolov, která byla rozjetá ve velkém stylu a po dvou utkáních měla skóre 25:2. Málo co tak nasvědčovalo tomu, že by mělo být k vidění drama. A přece. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do kabin s dvoubrankovým vedením

Hosté přijeli na trávník Bukovan ve značně osekané sestavě a na výkonu to bylo znát, jelikož nebyl zdaleka tak dominantní. Domácí věděli, že fotbalově na tom budou hosté líp, vše ale vynahrazovali svou bojovností a aktivitou. A odměnou jim byly dvě poměrně překvapivé branky. Ve 25. minutě se domácí dostali k rychlému brejku, na jehož konci stál Lukáš Seman, který vstřelil první branku zápasu. Do poločasu se domácím povedlo svůj náskok ještě navýšit. Ve 43. minutě se domácí ofenzivě opět povedlo utéct do rychlého protiútoku a o zakončení se tentokrát postaral Patryk Abeldinov, který si počínal podobně, jako Seman a zvýšil již na 2:0.

Hosté zaveleli k obratu, ale nedokončili ho

Ve druhé půli už byli na míči v podstatě jen hosté. Bušili na bukovanská vrata a dobývali se ze všech stran, zarputilá obrana domácích ale nechtěla za žádnou cenu inkasovat. Skulinku ale hosté přeci jen objevili. V 61. minutě snižoval na rozdíl jediné branky Lubomír Karpiš. Pokračující a stoupající tlak nakonec znamenal i vyrovnání. Hosté se dočkali v 81. minutě, branku vstřelil Martin Fojtík. Domácí se o bod strachovali až do posledních vteřin zápasu, nakonec ale stav 2:2 ubránili a velice překvapivě si do tabulky připisují cenný bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Bukovany
Jaroslav Bauchner, trenér: Hodnocení tohoto zápasu je pro všechny po nečekaném výsledku maximálně pozitivní. I přesto, že jsme těsně před zápasem řešili sestavu a někteří hráči hráli se zraněním, nebo na postech, kde normálně nenastupují. K tomu ještě ve 14. minutě vážné zranění Toma Pipenbachera, kterého musela odvézt sanitka. Přejemu mu brzké uzdravení. Hráči plnili, co jsme si řekli v kabině. Maximální důraz a nasazení, žádné bránění a rozdat si to na hřišti bez strachu ze soupeře, který byl doplněn o hráče A mužstva. Enormním nasazením a bojovností jsme dokázali z minima šancí proměnit dvě brejkové situace a do poločasu vést 2:0. Druhý poločas začal obrovským tlakem soupeře, který prokazoval svoji kvalitu a dokázala vyrovnat. My jsme výbornou obranou, řízenou dvojící Kukla a Psota, ubránili nerozhodný výsledek. Utkání mělo vše, co k této soutěži patří - bojovnost, kvalitu, odhodlání hrát fotbal. Mé poděkování a absolutorium patří všem našim hráčům, kteří dnes ukázali, že mohou a dokážou bodovat i přesto, že jim nikdo nevěřil. Hráčem utkání byl jednoznačně náš gólman Lukáš Balada, který předvedl několik vynikajících zákroků. Zkušenou poziční hrou, a jak se říká "správně postaveným tyčím" dokázal zlikvidovat všechny ostatní pokusy soupeře. Druhým hráčem utkání byli diváci, kterých se u nás v areálu sešlo na 200. Potlesk našim klukům byl dokonalou tečkou za utkáním.

FK Baník Sokolov B
Milan Pari, trenér: Utkání jsme začali velmi profesorsky. Byli jsme pomalí, jak s míčem, tak i v pohybu bez míče v podobě nabídek. Přesto jsme měli šance, ale chyběl nám klid v zakončení, trefovali jsme tyče, nebo domácího brankáře. Mnoho střel bylo nepřesných. Domácí dobře bránili a jediné dvě brejkové šance proměnili. Ve druhém poločase jsme výrazně přidali a domácí dostali pod velký tlak. Podařilo se nám však pouze vyrovnat. Tak jak jsme všechny šance v minulém utkání proměňovali, tak dnes jsme je bohužel zahazovali.



Sestavy


TJ Baník Bukovany
L. Balada [-] - M. Hamouz [-] , L. Seman [-] (70. D. Fülöp [-] ) , F. Žába [-] , D. Psota [-] , P. Abeldinov [-] , J. Kukla [-] , T. Pippenbacher [-] (17. M. Kunštár [-] ) , L. Pech [-] (70. V. Ševčík [-] ) , J. Koptík [-] (70. P. Pařil [-] ) , J. Bauchner [-] (46. V. Kolář [-] )

FK Baník Sokolov B
P. Moravec [-] - N. Stan [-] , D. Krlička [-] , L. Šulc [-] , L. Karpiš [-] , R. Heřman [-] , J. Metlička [-] (65. V. Verner [-] ) , T. Provazník [-] , V. Doležal [-] , M. Fojtík [-] , P. Kopřiva [-]

ŽK: 4. D. Psota , 13. T. Pippenbacher , 53. M. Hamouz , 70. J. Koptík - 41. T. Provazník , 43. N. Stan .
Hráči zápasu: L. Balada , D. Psota , J. Kukla .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Balhar Ivan - GARDOŠ Jiří, LHOTKOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Miroslav Daněk
Tip experta: výhra hostů

Bukovany proti nám sice prohráli o čtyři branky, přesto bych ale řekl že jejich herní projev nebyl špatný a to potvrdili i v Plesné. Sokolov si hned po prvních dvou kolech nakreslil na záda terč, a každý se proti nim bude chtít vytáhnout. Domácí určitě nedají svou kůži lacino, ale všechny body nakonec poputují do Sokolova, ale nečekal bych takový gólový rozdíl.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů