1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

25.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trápení Vsetína pokračuje


Branky


0

Před utkáním vyvstal před domácími nelehký úkol. Pokusit se o nemožné a z posledních zápasů získat co nejvyšší počet bodů. Tento záměr se jim v úvodním z nich nepodařil naplnit a v dalším souboji na domácím hřišti podlehli celku Nového Jičína. Na lavičce Vsetína zasedl poprvé trenér Procházka a čekalo se od hráčů, že se budou chtít před novým koučem vytáhnout. V brance se představil mladý Obr, který musel nahradit z důvodu vyloučení v předcházejícím střetnutí Eliáše. Žádnou živou vodou však trenér své svěřence nepokropil, a ti pokračovali v neslaném nemastném výkonu, který dokázali hosté náležitě trestat. Stačilo jim k tomu minimum šancí, aby zatížili konto Vsetína třemi brankami. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jičín do toho vlétnul

Úvod zápasu se odehrával převážně mezi šestnáctkami obou aktérů. První náznak brankové příležitosti se naskytl ve 13. minutě, kdy domácí Valigura hlavičkou vystrašil ve svatyni hostů gólmana Šroma. Ihned z následného protiútoku šli Jičínští do vedení. Ze dvaceti metrů napřáhl Švancer, jehož střela se otřela o tyč a skončila za Obrovými zády. Jednalo se vůbec o oboustranně první zaslaný pozdrav na branku. Po tomto okamžiku hosté zapnuli na vyšší obrátky a zejména ve středové řadě domácí přehrávali. Měli rychlejší start na míč, byli důraznější a pohyblivější. Vsetínským vázla kombinace, přihrávky mnohdy nenacházely adresáta, a tak není divu, že ve 33. minutě přišla další sprcha. Středem hřiště postupoval naprosto sám Lokša, snadno se dostal do pokutového území a podél vybíhajícího Obra dosáhl druhého úspěchu. To byla další rána do vsetínského sebevědomí. Hráči ještě více znervózněli a nenašel se nikdo, kdo by pozvedl prapor nahoru. A tak po konci prvního dějství odcházeli do kabin Vsetínští s dvougólovým mankem.

Marná snaha Vsetína

Do druhé půle nastoupili domácí se dvěma změnami v sestavě, navíc Valigura doplnil útočné duo a zdálo se, že dojde k obratu. Jednalo se však o pouhou domněnku. Aktivita Vsetína přibližně po deseti minutách ochabla a byli to opět hosté, kteří udávali tón hry a neustále zaměstnávali vsetínské zadáky. Závěrečná patnáctiminutovka ale patřila domácím. Hosté pod dojmem dvougólového vedení od aktivity upustili a soustředili se spíše na bránění svého náskoku. Toho využili domácí a v 81. minutě skórovali. Surovec zatáhl míč z levé strany, načechral ho směrem do malého pokutového území, kde ho jeden z novojičínských zadáků srazil za záda překvapeného Šroma. Po tomto snížení Vsetín ještě více přitlačil svého protivníka před pokutové území a snažil se stav srovnat. Mužstvo vsadilo vše na útok a vypadalo to, že by bod mohl být ještě reálný. Snaha vsetínských hráčů o srovnání stavu skončila v 88. minutě, kdy po rychlém brejku do rozhozené obrany vsítili hosté třetí branku a tím definitivně rozhodli o svém vítězství, nutno říci že zaslouženém.

 

 



Sestavy


FC Vsetín
Š. Obr [-] - J. Zezulka [-] - L. Matůš [-] , M. Mydlář [-] (72. J. Cahlík [-] ) - M. Jaroš [-] - R. Fojtů [-] (46. V. Surovec [-] ) , M. Valigůra [-] , J. Maček [-] , P. Fojtík [-] (46. M. Smilek [-] ) , J. Drda [-] , D. Dulík [-]

FK Nový Jičín
R. Šrom [-] - O. Malina [-] - R. Lokša [-] , L. Švancer [-] , J. Kalich [-] , J. Juříček [-] , M. Švec [-] , M. Hrubý [-] - P. Krčula [-] (85. M. Fertál [-] ) , J. Farský [-] , O. Byrtus [-]

ŽK: 19. M. Jaroš , 36. J. Zezulka , 68. J. Drda , 85. D. Dulík - 61. P. Krčula , 69. R. Lokša .
Místo: Vsetín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kaloč Radim - TRIGAS Paskal, ŘEZNÍČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.