0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice díky výhře v Horní Bříze odskočily v popředí


Branky


21

Velmi pěkné fotbalové odpoledne zažili nejen hráči obou týmů, ale i diváci, kteří se byli podívat na fotbale v Horní Bříze. Ač domácí celek prohrál, nechal na hřišti vše a hosty taky několikrát potrápil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Aleš Zach, trenér: Začátek zápasu vypadal od nás celkem dobře, ale fatální minulou jsme nabídli soupeři skórování. Naštěstí jsme se nesesypali, hráli jsme dál a do poločasu si vytvořili i několik zajímavých šancí. Ve druhém dějství jsme hru více otevírali a mohli jsme se i radovat. Ale hostující stoper nám gól vytáhl téměř z brankové čáry. V závěru už jsme hráli hodně vepředu a soupeř toho po chybě na středu a rychlém protiútoku využil na rozhodující druhý gól.

TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Javorský, trenér: Do zápasu jsme vstoupili dobře a hned od začátku se nám dařila rozehrávka. Domácí nás nenapadli a čekali na nás v bloku a nebylo úplně lehké soupeře prokombinovat. Chvíli nám trvalo než jsme si zvykli na kratší hřiště, ale paradoxně to bylo spíše překážkou pro domácí kteří se nás snažili překonávat dlouhými pasy za naše beky, ale naštěstí jim většina balónu utekla za brankovou čáru. Naši územní převahu jsme ještě podpořili gólem v prvním poločase a ve druhém přidali uklidňující druhý gól a zápas si už zkušeně pohlídali. Soupeř nám nenechal nic zadarmo. Je vidět, že má velice kvalitní tým, ale i přesto jsme si z mého pohledu odvezli zaslouženě všechny tři body.



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - S. Rous [-] , A. Lavička [-] , P. Voves [-] , R. Šimice [-] - T. Koudele [-] , L. Gavrylovskyy [-] , L. Prokop [-] , J. Kraček [-] (87. J. Šmucler [-] ) , T. Do [-] - J. Paukner [-]

TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - M. Hojda [-] , O. Sloup [-] , D. Sedláček [-] , T. Korelus [-] - M. Hoang [-] (71. P. Neumann [-] ) , D. Soupír [-] - P. Javorský [-] - A. Vlček [-] , M. Chodora [-] (64. Z. Peroutka [-] ) , I. Vojtko [-] (81. L. Korelus [-] )

ŽK: 58. J. Kraček , 88. L. Prokop , 89. J. Šmucler - 91. L. Korelus .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠNAJDR David - ŘÍHA Zdeněk, KŘEN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Petr Kučera
Tip experta: remíza

Zkusím překvápko. Javor se vystřílel v minulém kole a jeho góly budou hostům chybět. Ač budou dobře připravení, někdy ztratit taky musí. Bříza je nebezpečný tým, plná zajímavých individualit, ambiciózní kouč. Remíza 2:2 a jelikož kouč domácích Aleš nesnáší pecky, tak bod navíc půjde za Javorem...

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů