5:1
(2:0)
87. L. Brož (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:30

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice se rozstřílely, schytaly to Radnice


Branky


22. A. Heller , 40. A. Kolář , 57. A. Heller , 67. L. Kuhajda , 80. J. Bernard - 87. L. Brož (p.)
27

Nováček soutěže z Radnic opanoval do tohoto utkání první příčku, avšak do zápasu nastoupil ve velmi pozměněné sestavě vzhledem k předchozím kolům. Za to vejprnická parta pomalu roztáčí své kolo a na domácí půdě ukázala, kde je její síla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva zranění hráči střídali ještě před přestávkou

Od prvních minut byla na hřišti vidět lehká převaha domácích, která se časem stupňovala. Avšak první se mohli radovat hosté. V 8. minutě se na levé straně uvolnil Kroc, který před malým vápnem našel už už napřahujícího Dana Krče, jenž byl zezadu strčen přibíhajícím obráncem a skončil na zemi. Ani jeden se sudích však souboj jako nedovolený nevyhodnotil a pokutový kop se nenařídil. 

 

Následně došlo k brzkému střídání hostujícího útočníka, Františka Poláška, který při jednom ze soubojů byl nepříjemně dojet a utkání nemohl odehrát. Následně se domácí dostávali více do tempa a ve 22. minutě svou pěknou kombinační hru přetavili v úvodní branku utkání. Prosadil se tísněný Adam Heller. Hosté byli následně jak opaření. Nevycházela kombinace, ani jednoduché nahrávky. Domácí si vytvářeli další šance, ale radnická obrana ještě chvíli držela. Až ve 40. minutě využili domácí chybné rozehrávky při přechodu do útoku a následným nedůrazem dovolili Adamu Kolářovi vstřelit druhou branku zápasu. 

 

Před přestávkou ještě proběhlo střídání dalšího zraněného útočníka hostů, Davida Kroce, kterého nahradil mladíček Kvasnička. 

Červená karta na střídačku hostů

Z počátku druhého poločasu hosté několikrát zahrozili, avšak nepřesně a do hry se opět dostali domácí. Na chvíli se na hřišti přiostřilo, což sudí Bogdan Gabriel vyřešil několika žlutými kartami. V 57. minutě, po další chybě v rozehrávce, navyšoval na 3:0 Adam Heller a o deset minut později obrali domácí útočníci o míč radnickou obranu, aby mohl kolem Voláka zvýšit vedení na 4:0 Lukáš Kuhajda.

 

Hosté se prali spíše sami se sebou, aby ze zápasu nebyl propadák. V několika šancích, zejména po standardních situacích mířili většinou nad domácí branku. Před 80. minutou pak domácí vystřídali, na hřiště se za hrajícího trenéra Baxu dostal Josef Bernard, který hned při první příležitosti vsítil gól na 5:0, když umístil přesně míč po centru z pravé strany. 

 

Hosté chtěli vsítil alespoň jednu branku útěchy, a tak se hrnuli k vápnu soupeře co jen mohli. Po jednou souboji zůstal na trávníku ležet Pavel Aubrecht, který se držel za záda a radnickému trenérovi už to zřejmě nedalo... Výkřikem "Tohle nebyl faul ku*va?", směrem k hlavnímu sudímu si vykoledoval rovnou červenou kartu, aniž by s ním sudí cokoliv diskutoval. Následné nevybíravé slovní zastání ze strany Lukáše Aubrechta směrem k sudímu, odměnil rozhodčí rovněž červenou kartou. 

 

Hosté se přeci jen dočkali alespoň jedné branky, když byl v pokutovém území k zemi poslán Lukáš Brož, který se sám ujal pokutového kopu a snížil pár minut před koncem na konečných 5:1.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Roman Baxa, trenér: Vydařil se nám první poločas, kdy jsme se dokázali dvakrát prosadit a následně i potrestat chyby hostů. Konečně nám to tam padalo, za což jsem rád. Hostům zápas nevyšel a my zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Radnice
Jakub Volák, brankář: Před zápasem nám chybělo několik hráčů a zároveň se nám v první půli i vlivem zranění rozpadl útok. Dělali jsme hrozné chyby a ani já jsem svůj tým dostatečně nepodržel. Hodně smolné utkání korunovali sudí. Nejprve nebyl odpískán jasný faul z kraje zápasu - Dan Krč nepadá ani když musí. Bylo tam jasné strčení od obránce, i někteří nezávislí diváci z řad jiných týmů soutěže toto potvrdili. A závěr zápasu, kdy při zcela obyčejném a nijak urážlivém dotazu vůči rozhodčímu, udělí sudí červenou našemu trenérovi, který se ozval vůbec poprvé za celý zápas vůči rozhodčím? Nedivím se, že Lukáš vypěnil, mohl si slovo o čů*ácích odpustit, ale aby mu rozhodčí kontroval, "Já vás vyloučím klidně všechny!", si myslím, že hovoří za vše. Utkání, zejména takovým rozdílem, jsme si nicméně prohráli sami, z toho se nevykecáme. Jen to mohlo být bez červených karet, kdyby sudí zachoval chladnou hlavu a našemu trenérovi prvotně a správně domluvil, jako to obvykle dělají jiní jeho kolegové v černých dresech.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - A. Heller [-] (86. R. Křen [-] ) , V. Puhlovský [-] , D. Svoboda [-] , T. Kotva [-] , L. Kuhajda [-] , A. Kolář [-] (68. M. Potoček [-] ) , J. Bayer [-] , L. Rada [-] , R. Baxa [-] (78. J. Bernard [-] ) , R. Dvořák [-] (86. F. Heindl [-] )

TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - J. Klír [-] , D. Rýdl [-] , M. Krč [-] - L. Aubrecht [-] , D. Krč [-] , Š. Huttr [-] , L. Brož [-] - P. Aubrecht [-] , F. Polášek [-] (14. M. Habr [-] ) , D. Kroc [-] (43. V. Kvasnička [-] )

ŽK: 58. T. Kotva , 84. R. Dvořák - 54. D. Rýdl , 55. L. Brož , 60. J. Klír . ČK: 82. L. Aubrecht .
Hráči zápasu: A. Heller , L. Kuhajda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - SMITKA Josef, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jakub Volák

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: remíza

Oba týmy mají kvalitu a myslím, že to bude pro diváky pěkná podívaná. Týmy si body rozdělí.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza