Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 14:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráč minulého kola rozhodl o vítězství své Lhoty


Branky


25

Lhota musela na půdě Rapidu otáčet nepříznivý poločasový výsledek a nakonec se jí to zásluhou kapitána podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapidu se jeho aktivita vyplatila

Rapid, který v nové sezóně ještě nebodoval, nezačal dobře. Už v 5. minutě dostal na vápně příliš prostoru Martin Švehla. Ten si zpracoval zleva centrovaný míč, udělal kličku domácímu stoperovi a uklidil za tyč.

 

Rapid byl přesto v první půli aktivnější a odměna v podobě gólu přišla ve 38. minutě. Důrazný Jan Holík blokoval odkop hostujícího Kohouta, vybojovaným míčem následně našel Josefa Kadlece, jehož střelu brankář Rojík ještě vyrazil, ale opět důrazný Holík protlačil míč ve skluzu do sítě. Za pár minut otočil zápas Jiří Šindelář, který se zbavil ve vápně Kohouta a zakončil nekompromisně o tyč, Rojík neměl šanci.

Kohout splatil svou chybu z první půle

Vedení domácímu Rapidu nevydrželo dlouho. Lhotečtí se o poločase zřejmě přezuli, jelikož začali mnohem aktivněji, než jak hráli v první půli. V 51. minutě se k centru z levé strany dostal Kotrnoch, který na malém vápně nalezl Martina Švehlu, jehož střelu Liška už vytěsnit nedokázal.

 

Domácí měli řadu rohů a standardek, ale nic se neujalo. Naopak na druhé straně splatit dluh z první půle hostující kapitán Jakub Kohout, který vsítil po rohovém kopu nakonec vítěznou branku záápasu. Na hřišti se poté začalo trochu jiskřit, rozhodčí rozdal několik karet. Domácí už se na více nezmohli a odchází potřetí v řadě bez bodu.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Daniel Matějka, hráč domácích: Nezačali jsme dobře, dostali jsme brzký gól, ale vývoj zápasu jsme naší aktivitou do poločasu otočili. Opět jsme ale nechytli začátek, soupeř se poté opět dostal do vedení a my už nedokázali alespoň srovnat. Jsme bohužel potřetí bez bodu.

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér hostů: Chtěli jsme hrát aktivněji, než minulé kolo s Bolevcem. Start perfektní, ale od 10. minuty jsme přestali běhat, přestali hrát. Po bouřce v kabině jsme se výkonnostně zvedli a dokázali zápas otočit.



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - J. Kostifál [-] , P. Valeš [-] (87. P. Řezníček [-] ) , J. Holík [-] (75. D. Bezděk [-] ) , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] (78. P. Filipčík [-] ) , J. Kadlec [-] , P. Korelus [-] , D. Kořenek [-] , J. Šindelář [-]

TJ Sokol Lhota
J. Rojík [-] - J. Horník [-] , M. Kouřil [-] (75. M. Křížek [-] ) , P. Suda [-] (46. J. Zdvořáček [-] ) , J. Šroubek [-] , J. Kohout [-] - M. Kostka [-] , O. Kotrnoch [-] (85. M. Šoltys [-] ) - A. Vlček [-] , M. Švehla [-] (89. V. Suda [-] ) , J. Eliášek [-] (75. D. Křížek [-] )

ŽK: 45. D. Kořenek , 56. P. Korelus , 90. J. Šindelář - 58. J. Kohout , 80. D. Křížek .
Hráči zápasu: M. Švehla .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Schveinert Radek - SIROVÝ Václav, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Radek Hřebík
Tip experta: výhra domácích

Tipoval bych vyrovnaný zapas kde bod navíc urve Rapid.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích