K. Kazda 16.
A. Král 84. (p.)
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2021 18:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aspirant na postup ztratil ve Zruči


Branky


16. K. Kazda , 84. A. Král (p.) - 52. D. Sedláček
21

Domažlická Benfika v minulých sezónách krajský přebor ovládla a svou nadvládu a honbu za případným postupem chtěla i tuto sezónu opakovat. Hned ve třetím kole ale klopýtla ve Zruči, kde se jí nikdy nevyhrávalo snadno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kazda vyslal domácí za výhrou

Obávaný soupeř všech týmů v krajském přeboru dorazil do Zruče s cílem získat další tři body. Ovšem po nedůrazném začátku musel už v 16. minutě lovit míč ze své sítě, když se prosadil domácí Karel Kazda.

 

Zbytek poločasu se zejména hosté snažili s výsledkem něco udělat, ale zručští byli proti. Do poločasu se skóre nezměnilo a jelikož se hrál v celku čistý fotbal, odešli hráči do kabin bez zářezu na pažbě v podobě žluté karty.

Dvě penalty, jen jedna proměněná

Benfika začala druhý poločas lépe. Po rohovém kopu z 52. minuty se dostala do vedení, když na zpětnou hlavičku ze zadní tyče nejlépe zareagoval David Sedláček, který srovnal na 1:1.

 

Následně se do několika nebezpečných šancí dostaly oba týmy, ale v jasnou gólovku se proměnila až šance ze 70. minuty, kdy hosté měli možnost zahrávat pokutový kop. Ten však k jejich smůle neproměnili, blýskl se brankář Strejc.

 

Penaltou však na druhé straně v 84. minutě nepohrdl kapitán domácích, Adam Král, který ji zkušeně proměnil a získal tak pro svůj tým tři body z velmi těžkého utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Ferenc Róth: Byl to velmi těžký zápas a po tom, co všechno na hřišti naši hráči nechali, myslí, že jsme zaslouženě vyhráli. A po tom, co soupeř neproměnil penaltu, jsem v body věřil.

TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Javorský, trenér hostů: Zápas se mi bohužel hodnotí obtížně, prohry obecně nesu těžce. Když budu hodnotit výkon celého mužstva, tak to byl z prvních třech zápasu asi nejlepší výkon. Bohužel nás trápí některé špatné individuální výkony a bohužel i individuální chyby, které asi rozhodly o výsledku. V zápase jsme podle mého byli lepším týmem, o to víc mi mrzí, že z tohoto zápasu nemáme ani jeden bod. Fotbal je občas bohužel takový, ale jak už jsem říkal v předchozím rozhovoru, jsme hodně mladý tým, takže výkyvy ve výkonnosti jsou asi přirozené. Musíme poctivě pracovat, aby se to neopakovalo a výkonnost nebyla jak na houpačce. Soupeři gratuluji ke třem bodům a my se pokusíme tento nezdar napravit hned ve středu v domácím utkání.



Sestavy


TJ Zruč
D. Strejc [-] - M. Knakal [-] , M. Pechman [-] (57. P. Riedl [-] ) , K. Kazda [-] (68. M. Polák [-] ) , D. Král [-] , D. Mošna [-] , A. Král [-] , M. Fryček [-] (90. M. Klail [-] ) , M. Lang [-] (46. O. Mašek [-] ) , F. Korelus [-] , P. Korous [-]

TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - M. Hojda [-] , I. Vojtko [-] (84. J. Kalný [-] ) , T. Korelus [-] , M. Kubica [-] (68. R. Čadek [-] ) - D. Sedláček [-] , D. Soupír [-] , O. Sloup [-] , A. Vlček [-] (82. M. Chodora [-] ) - M. Hoang [-] , P. Javorský [-]

Počet diváků: 225. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - KŘEN Jiří, HOMR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Radek Hřebík
Tip experta: výhra hostů

Domažlice moc bodů ztrácet nebudou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů