1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 16:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselí se rozešlo s budějovickou Slavií smírně


Branky


11

V sobotním odpoledním utkání u Lužnice se setkaly dva týmy z opačných konců tabulky. Zatímco se domácí Veselí po vydařeném startu do sezóny slunilo těsně pod špicí tabulky, hostující Slavia se choulila s nula body a odstrašujícím skóre na chvostu. Zápas ovšem tomuto postavení rozhodně neodpovídal a diváci mohli přihlížet vyrovnanému utkání dvou rozdílných poločasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bravenec poslal Slavii do vedení

V tom prvním jednoznačně dominovali hosté od Malého jezu. Hned na začátku utkání se mohl prosadit slávistický forvard Kindermann, avšak z otočky uvnitř vápna minul domácí branku. Poté se ve dvou obrovských šancích ocitl Bravenec. Nejprve vystihl domácí rozehrávku a loboval z dálky vyběhnutého Hejla, nedal však míči dostatečnou razanci a brankář Veselí si jeho pokus v klidu lapil. Následně šel tentýž hráč sám na bránu, pokoušel se o to samé zakončení, které přineslo naprosto totožný výsledek a míč v gólmanovo náruči. Jedinou šanci si vypracovalo Veselí ve 12. minutě, kdy se po přetaženém rohu opřel do míče Nuhlíček a jeho křížná střela skončila těsně vedle branky. Slavia přece jen přetavila svůj tlak ve vedoucí branku utkání. Ve 39. minutě po centru z pravé strany se prosadil trochu se štěstím již zmiňovaný Bravenec.  

Veselí vyrovnalo skóre

Druhý poločas nabídl naprosto rozdílnou podívanou, hosté nesmyslně pasivně zalezli a bránili hubené vedení. Domácí se snažili srovnat, což se jim nakonec i povedlo. V 52. minutě se dostal do náznaku šance domácí Nuhlíček, ale na centr zprava hlavou nedosáhl. Budějovičtí mohli svoje vedení navýšit v 69. minutě. Toman zahrál skvěle přímý kop z hranice vápna, ale domácí brankář Hejl dokázal vyškrábnout míč z horního rohu branky. Domácí byli stále v tlaku. V 70. minutě se Fichtner dostal z pravé strany do vápna, ale Čížek trefil pouze brankáře hostů. Zaslouženého vyrovnání se Veselí dočkalo v 73. minutě. Akci skvěle založil ve středu hřiště Doležal, nahrál doprava Čechovi, který nacentroval do vápna Fichtnerovi. Ten si míč zpracoval, nahrál na střelu Lukášovi a pak sám uklidil brankářem vyraženou střelu do sítě. Do konce utkání už se nic zajímavého nestalo a oba týmy si zaslouženě rozdělily body.

 



Ohlasy k zápasu



SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek: Přijeli jsme do Veselí udělat body, což se nám nakonec povedlo. Škoda, že jsme v druhém poločase zalezli a čekali, co s utkáním domácí udělají. Měli bychom se snažit být aktivní v každé části zápasu. Doufáme, že nás první bod odstartuje k lepším výsledkům.



Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - D. Doležal [-] , R. Mach [-] , P. Hájek [-] , M. Čížek [-] , J. Kadlec [-] (51. J. Lukáš [-] ) , D. Čech [-] , P. Nuhlíček [-] , J. Marcilis [-] (46. D. Fichtner [-] ) , P. Kolář [-] , A. Veliký [-] (46. P. Fukal [-] )

SK Slavia České Budějovice
L. Rychlý [-] - J. Klíma [-] (63. P. Lhoták [-] ) , R. Toman [-] , P. Kindermann [-] , P. Mrzena [-] , V. Bravenec [-] (73. T. Dzietonický [-] ) , J. Pinc [-] , P. Rajzl [-] , M. Slípka [-] , J. Voldán [-] , K. Dvořáček [-] (84. M. Frantík [-] )

ŽK: 8. J. Kadlec , 61. P. Kolář , 67. P. Hájek , 78. P. Nuhlíček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Brych Jiří - MRÁZ Roman, HANDŠUH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Jan Řepa
Tip experta: výhra domácích

Slavii se v této sezóně zatím nedaří. Veselí prodlouží svoji šňůru neporazitelnosti.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích