0:2
(0:1)
24. T. Královič
69. R. Sabler (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:00

11.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná nestačila na Lanžhot


Branky


24. T. Královič , 69. R. Sabler (p.)
9

Domácí se drželi, ale tři body přece jenom putují na jih Moravy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Zápas v Polné měl jasného favorita, kterým byli hosté z Lanžhota. Ty však trápí marodka a na Vysočinu dorazili v okleštěné sestavě. Hosté měli od začátku zápasu míč více na kopačkách, ale do větších šancí se dostávali horko těžko. Skóre otevřel ve 24. minutě Timotej Královič, který po povedené individuální akci vystřelil z hranice velkého vápna a tečovaná střela zapadla za domácího gólmana - 0:1.

Hosté si vedení pohlídali

Po přestávce domácí hrozili především po standardních situacích, ale hosté tyto situace ustáli. V 69. minutě hosty uklidnil Sabler, který byl faulován ve vyložené šanci a kopala se penalta. K té se postavil sám faulovaný a poslal Čermáka k druhé tyči - 0:2. Zbytek zápasu se už jen dohrával.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Na to, že to byl zápas na trávníku posledního týmu, to nebylo vůbec snadné utkání. I přes kopec zraněných hráčů to ale kluci zvládli, měli jsme herní převahu, ale nebyl to žádný festival vyložených šancí. Do vedení jsme se dostali po individuálním úniku Tima Královiče, ale pořád to bylo jen o gól a soupeř hrozil ze standardek a mohlo se pořád stát cokoliv. Tak jsme to postupně vzadu zavřeli a čekali na svou šanci. Až znovu unikl Timo, předložil balon před branku Romanu Sablerovi, a ten byl domácím hráčem faulovaný. Sám Roman si penaltu vzal a proměnil. Rádi bychom tři body z venku potvrdili i v domácím prostředí, abychom načali nejlépe další vítěznou sérii.



Sestavy


Slavoj Polná
P. Čermák [-] - J. Holub [-] , V. Bradáč [-] , M. Drápela [-] (61. V. Došek [-] ) , F. Sobotka [-] , O. Skryja [-] , J. Pavlas [-] , T. Vrba [-] , D. Čížek [-] , V. Haala [-] , D. Voráč [-] (79. T. Čaloud [-] )

TJ Sokol Lanžhot
J. Klimeš [-] - P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , T. Královič [-] (90. R. Piši [-] ) , M. Totka [-] , T. Morávek [-] (70. J. Hílek [-] ) , A. Pidruchnyi [-] , J. Hromek [-] , R. Sabler [-] , N. Mihál [-] , J. Lenhard [-]

ŽK: 54. V. Bradáč , 69. J. Holub , 69. V. Haala - 83. P. Mikúšek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: ZAPLETAL Jan - HUDEC Martin, VEJTASA Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Lanžhot doveze 3 body

Martin Mužátko

Expert: Jan Pešek
Tip experta: výhra hostů

Přál bych panu Kubíkovi úspěch, ale Lanžhot není zrovna tým, na kterém se Polná chytne - 0:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích