0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2021 17:00

3.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zbrojovka vydřela tři body


Branky


9

Zápas ve Velké Bíteši byl plný nastřelených tyčí. O třech bodech pro hosty rozhodl střídající Yosi Sawalha.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trenér Maša mohl pro utkání počítat opět s Lacíkem a Sedlákem z prvního mužstva, které doplnil Jakub Černín. Pro vytáhlého stopera šlo o první start v letošní sezóně. A premiéru si odbyl také gólman Pelán.

 

Favorizovaní hosté hned od prvních minut šlápli na plyn a zatlačili naše domácído hluboké defenzivy. Hned v 9. minutě trefili ve své první šanci tyč a dorážka zpoza vápna branku minula. Odpovědět se pokusil ve 13. minutě Bartoš, těžký míč ze vzduchu ale mezi tři tyče neumístil. Na druhou tyč hostí došlo ve 27. minutě, z voleje ji trefil agilní Peška. Po půl hodině hry se domácí hráči z tlaku hostí začali vymaňovat a obraz hry se vyrovnal.

Úvod druhé půle to jen potvrdil. Svěřenci kouče Zúbka do ní nastoupili s nadšením a jen tak tak, že Krulova tečovaná střela hned ve 46. minutě neprošla za záda zkamenělého Pelána (brankář hostí měl stejné příjmení jako ten domácí). Bítešský Pelán se vyznamenal v 52. minutě, kdy skvěle vylapil sólo Lacíka. Po hodině hry pak přišla krásná akce opět na druhé straně hřiště, diváci se rozhodně nenudili. Daněk dlouhým centrem našel Bartoše a jeho křížná střela trefila břevno branky hostí. Zbrojováci rozhodli duel v 64. minutě - střídající Yosi Sawalha pobyl na hřišti sotva minutu a poslal hosty do vedení. V šestnáctce si levačkou zpracoval míč po Rogožanově přihrávce a pravou nohou jej bleskurychle poslal do sítě - 0:1. Domácí se do vyložených šancí nedostávali, v samotném závěru jim ale k vyrovnání chybělo jen málo. V 89. minutě Krula zatočil trestný kop z levé strany přímo na branku, hostujícímu brankáři se rozjely ruce a jen další břevno ho uchránilo od inkasované branky. V nastavení pak ještě před brankou Zbrojovky vznikl velký závar, který přinesl již pátý kontakt míče s konstrukcí branky (zřejmě ale z ofsajdu).



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
FC PBS Velká Bíteš (web): Naši hráči za svůj srdnatý výkon odměněni bohužel nebyli, za předvedenou hru by si minimálně bod za remízu zasloužili. Třeba je ale paní Štěstěna odmění v jiném zápase...




Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - A. Macek [-] (81. J. Ondrák [-] ) , R. Novotný [-] , T. Mrňa [-] , P. Loup [-] , D. Moučka [-] (63. P. Loup [-] ) , F. Krula [-] , A. Merdita [-] , L. Daněk [-] , T. Šperka [-] , D. Bartoš [-]

FC Zbrojovka Brno B
M. Pelán [-] - M. Sedlák [-] (90. J. Kokorský [-] ) , F. Matula [-] , K. Konečný [-] (90. I. Kostrůnek [-] ) , M. Kamenský [-] , D. Peška [-] , P. Gerneš [-] , D. Purrini [-] (63. Y. Sawalha [-] ) , B. Lacík [-] , L. Rogožan [-] , J. Černín [-] (80. D. Bílý [-] )

ŽK: 9. P. Loup , 66. M. Pelán , 85. L. Daněk , 86. D. Bartoš - 80. J. Černín , 88. D. Peška .
Počet diváků: 421. Rozhodčí: SVOBODA Ladislav - RYGL Luboš, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Mrňa
Tip experta: výhra domácích

Musíme chtít vyhrát, ačkoliv to nebude určitě jednoduché, ale musíme napravit prohru v Humpolci.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů