2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 10:30

3.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Havlíčkově Brodě se radují domácí


Branky


9

Domácí napravili zaváhání ze Žďáru. Ambiciózní Lanžhot je po dvou kolech bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Na hřišti Havlíčkova Brodu vyběhli hosté ve stejné sestavě jako minulý týden a od 22. minuty vedli, když se vyběhnuvší domácí brankář srazil s Královičem, rozhodčí hru nepřerušil a Sabler pohodlně vstřelil úvodní gól - 0:1. Domácí fotbalisté ale ještě do poločasu zápas dvěma brankami během pěti minut otočili. Ve 35. minutě Mihál pod tlakem hledal malou domů gólmana Klimeše, ale s ním se do souboje dostal důrazný Žila, míč se odrazil ke Kučerovi a ten srovnal - 1:1. Za dalších šest minut už domácí vedli. Turek našel v středu pole volného Trinha, který pěkným obloučkem za obranu našel Žilu, který před vybíhajícím gólmanem chytře poslal míč do sítě - 2:1. Do kabin tak šli v lepší náladě domácí.

Domácí si vedení pohlídali

Po změně stran se v úmorném vedru Lanžhotští sice snažili o vyrovnání, ale jejich pokusy se do sítě nedostaly a četné centry do vápna gólman posbíral. A protože domácí se spokojili s nejtěsnějším vedením a nikam se nehnali, skončil zápas výsledkem 2:1 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod
Josef Soural (trenér): Špatný start jsme chtěli odčinit dobrým a koncentrovaným výkonem. To se podařilo na jedničku. Hráči splnili naše pokyny a poctivou hrou napravili výsledek z úvodního kola. Výhra je o to cennější, že jsme porazili velice silného soupeře a ještě dokázali nahradit absentujícího Bajera s Caklem. Psychologicky velice cenná výhra. Chtěl bych pochválit celý tým za poctivé splnění zvolené taktiky a za efektivitu v koncovce. Lanžhot se neporáží každý den.




Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
P. Soukal [-] - V. Novák [-] , R. Turek [-] , L. Dočkal [-] (75. J. Pabousek [-] ) , A. Dejl [-] - M. Šilhart [-] (65. P. Kubát [-] ) , D. Fikar [-] (90. P. Karlík [-] ) , V. Hloušek [-] (90. O. Časta [-] ) , D. Trinh [-] - J. Žíla [-] , J. Kučera [-]

TJ Sokol Lanžhot
J. Klimeš [-] - P. Balážik [-] , T. Královič [-] , M. Totka [-] , N. Včelka [-] , A. Pidruchnyi [-] (62. D. Kondrlík [-] ) , R. Sabler [-] , J. Hromek [-] , N. Mihál [-] , J. Lenhard [-] (83. O. Polách [-] ) , T. Milota [-]

ŽK: 28. J. Kučera , 84. P. Kubát - 86. M. Totka , 87. D. Kondrlík .
Hráči zápasu: R. Turek , J. Žíla .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - MACHOREK Jakub, ŠUSTR Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Mrňa
Tip experta: remíza

Lanžhot bude patřit k týmům bojujícím o první místo, ale Brod je doma silný a tak čekám remízu 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích