Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár doslova přejel Pelhřimov


0

Kdo by čekal vyrovnaný zápas, ten by se mýlil. Žďár zejména v prvním poločase přejel Pelhřimov jako parní válec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase byl Pelhřimov zralý na ručník

Domácí se dostali do šance již v 1. minutě, když centr Ločárka zleva zakončoval Chmelíček, ale obránce ji stečoval na roh. Varování Pelhřimovu nestašilo, v 10. minutě udělli stopeři hrubku, míč jim vzal Chmelíček, který obešel i brankáře a poslal Žďár do vedení. V 17. minutě dal dlouhý míč křížem přes hřiště Berky a na zadní tyči skóroval Ločárek. Žďár hrál dál naplno a odměna na sebe nedala dlouho čekat. Ve 29. minutě na levé straně zakombinovali  Vomela s Ločárkem, Vomela nacentroval pod sebe a Trojánek zavěsil potřetí. Poté přišla první šance hostů, ve 35. minutě prošel Vacek od půlící čáry jako slalomem ale na konci vystřelil slabě. Ve 40 minutě zahrávali domácí roh, odražený míč nacentroval zpět stoper Turek na hlavu druhého stopera Berkyho, ten předvedl vysoký výskok a břevno pelhřimovské branky se klepalo do poločasu. Ve 44. minutě se po dalším rohu po skrumáži prosadil patičkou Kunstmüller.

Ve druhém poločase už klidněji

Ve druhém poločasu tempo domácích zvolnilo, i proto se prosazovalů do šancí i Pelhřimov. V 57 min.hosté zahrávali roh Niederlem, cenrt hlavičkoval do břevna Obranec. O dvě minuty později padla gólová tečka. Rozehraný roh na krátko odcentroval do vápna Ločárek, Berky na zadní tyči vrátil před branku a Turek hlavičkoval do prázdné branky. Pak se již utkání opravdu jen jen dohrávalo. Ve velké šanci byl ještě domácí Bureš, který šel v 86. minutě sám na brankáře, přehodil brankáře, míč se však odrazil od tyče zpět do hřiště.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Radim Chmelíček, trenér Žďáru: Do utkání jsme šli s tím, že ho prostě musíme zvládnout. Po porážce v prvním kole a před zápasem s Hodonínem jsme prostě museli. Utkání se nám podařilo rozhodut v prvních dvaceti minutách, i nadále jsme byli lepší a do poločasu rozhodli. Ve druhím poločase jsme měli hliché pasáže se kterými zejména kvůli divákům nejsem spokojen. Jinak celkově s hrou, góly a výsledkem spokojen samozřejmě jsem.

FK Maraton Pelhřimov
Martin Moravec, trenér Pelhřimova: Utkání ovlivnila rychlá branka po naší hrubé chybě. Domácí jsme tím posadili na koně a ti opanovali hřiště. Byli lepší celý zápas a zaslouženě vyhráli. My jsme už minulé kola udělali doma hrozné hrubky a dnes se to bohužel opakovalo. Musíme to hodit za hlavu a soustředit se na další utkání.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
F. Jícha [-] - A. Chmelíček [-] (53. L. Jurnečka [-] ) , R. Turek [-] , M. Veselý [-] , M. Vomela [-] , O. Berky [-] , J. Bureš [-] , T. Ločárek [-] , R. Kunstmüller [-] (65. J. Motyčka [-] ) , L. Trojánek [-] , J. Nedvěd [-] (81. O. Machala [-] )

FK Maraton Pelhřimov
P. Čermák [-] - V. Vacek [-] , J. Duchan [-] (31. J. Chadim [-] ) , D. Čížek [-] , O. Sládok [-] - D. Poul [-] , J. Kmoch [-] (85. F. Bouz [-] ) , J. Homolka [-] , M. Niederle [-] , F. Bartoň [-] (75. M. Duba [-] ) - T. Obranec [-]

ŽK: 80. J. Bureš , 85. L. Jurnečka - 89. D. Čížek .
Hráči zápasu: O. Berky , T. Ločárek .
Místo: Žďár n. S. - tráva. Počet diváků: 320. Rozhodčí: Petr Zdeněk - KŘENEK Tomáš, ČERNÝ Dalibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.