0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přerov dokázal napravit domácí ztrátu a vyhrál v Uherském Brodě


Branky


0

Přerov dokázal z prvních dvou kol získat jen bod za domácí remízu s Havlíčkovým Brodem. Potřeboval vyhrát a to se mu v Uherském Brodě povedlo. Domácí by se v případě výhry udrželi na prvním místě tabulky, což by po minulé sezoně, kdy hráli o záchranu bylo sice nečekané, ale o to pro ně příjemnější. I přes porážku jsou v Uherském Brodě jistě se vstupem do sezony spokojení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převahu Přerova zúročil Koutný

Hosté přijeli do Uherského Brodu s cílem odvést si nějaké body a to  bylo na hráčích vidět od první minuty. Do zápasu vstoupili velmi dobře,byli aktivnější a důraznějším týmem na hřišti. Domácí hráči přečkali desetiminutoví tlak hostů a začali kombinovat a držet míč víc na svých kopačkách a tak přišla první šance utkání kdy dostal krásný balon Michael Pochylý a s kraje velkého vápna vystřelil ale brankář hostů tuhle střelu zneškodnil. Ve 25 minutě se hosté dostali do první vážnejší akce ale ta brankou neskončila.Ve 30 minutě opět hosté zahrozili a to výborně hrajícím Koutným ale opět byl na svém místě brankař Jiří Pochylý. Hostující hráči byli při chuti a dočkali se zaslouženě prvního gólu, kdy skóroval Blažkovský. Hosty branka nabudila a pokračovali ve své hře v 36. minutě měl velkou šanci opět Koutný a když se neprosadil tak se pomaličku domácí dostávali do hry.

Mnoho šancí, ale gól žádný

Hosté si další velkou šanci vytvořili v 50. minutě, když postupovali tři na jednoho ale opět pozorný brankař domácích Pochylý skvěle zasáhl. V 50. minutě přišla velká šance domácích, když Dolina krásně potáhl míč po pravé straně přesným centrem našel Hruboše,  ale jeho hlavička skončila těsně nad brankou. Hosté odpověděli hned v následující minutě když se opět Koutný dostal do brejkové situace ale branku netrefil. V 59. minutě zahrávali hosté přimý volný kop, míč si postavil hostující kapitán Václavíček ale trefil jen konstrukci Pochylého brány. V 62 min. se opět dostal do šance domácí Hruboš ale hlavou  nepřekonal hostujícího brankáře Neorala. V 63. minutě domácí trenér Ondrůšek sáhl k dvojtému střídání a poslal na hřiště mladíky Nevařila a Jaroňka. Právě mladého útočníka Jaroňka stáhl za dres hostující hráč a domácí zahrávali přímý volný kop ke kterému se postavil zkušený Šálek ale trefil pouze břevno hostující brány. Největší šance domácího týmu přišla v 80. minutě, kdy krásně po levé straně zatáhl míč Jaroněk poslal míč do pokutového území na Nevařila ten chytře přenechal míč Večeřovi který se ocitl ve  stoprocentní šanci ale jeho střelu z deseti metrů zneškodnil výborně chytající Neoral. Zápas tak skončil jednogólovou výhrou Přerova.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
František Ondrůšek, trenér Uherského Brodu: Soupeř byl agresivnější, měl větší chuť do hry, lépe kombinoval a tak bych mohl pokračovat. My jsme zklamali na celé čáře. Přestože jsme si v týdnu mnohokrát říkali, že nesmíme nic podcenit, stalo se. Lítali jsme v oblacích, teď si musíme velice rychle sednout na zadek a vrátit se k tomu, co nám přinášelo úspěch. Měli jsme sice na konci obrovskou šanci, mohli jsme vyrovnat, ale ten bod bychom si asi ani nezasloužili.

1. FC Viktorie Přerov
Petar Aleksijevic: Chtěli jsme hrát aktivně a dostat soupeře pod tlak. To se nám dařilo, dostali jsme se do několika vyložených šancí, ale hráči je nezakončili tak jak bychom asi všichni chtěli. Přesto jsme nakonec vstřelili náš první gól v sezoně. I ve druhé polovině jsme měli několik slibných příležitostí, nedali jsme a nakonec ještě můžeme poděkovat brankáři, že nás chvíli před koncem podržel a neinkasoval.



Sestavy


ČSK Uherský Brod
J. Pochylý [-] - J. Michalec [-] (46. B. Šálek [-] ) , M. Vrága [-] , F. Hruboš [-] (62. L. Nevařil [-] ) , M. Pochylý [-] , M. Kúdela [-] , V. Dolina [-] , O. Večeřa [-] , M. Pacl [-] (62. L. Jaroněk [-] ) , R. David [-] , M. David [-]

1. FC Viktorie Přerov
D. Neoral [-] - D. Hrabal [-] , L. Koláček [-] , J. Bubeník [-] , P. Bogdaň [-] - D. Pavelka [-] , M. Koutný [-] (90. O. Kyselák [-] ) , O. Václavíček [-] , L. Zaoral [-] (85. R. Kopecký [-] ) , T. Hrušák [-] - T. Blažkovský [-] (84. R. Hýbner [-] )

ŽK: 79. B. Šálek .
Hráči zápasu: M. Koutný .
Místo: Orelský st.. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Polanský Jan - SVOBODA Radek, KONDLER Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.