0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obávaní střelci tentokrát góly nedávali


Branky


0

Oba týmy si v minulém kole s chutí zastřílely, ale patrně si vystřílely střelecký prach, protože ve vzájemném souboji gól nedali. A to měli ke skórování mnoho a mnoho příležitostí. Početná návštěva (skoro 500 diváků) se sice nenudila, ale koření fotbalu - góly prostě chyběly. Možná se pod to podepsaly chybějící útočné opory. Na straně Vrchoviny Kovář a na straně Blanska Ullman a Švancara.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mnoho šancí, ale příliš malé branky

Po lehkém oťukávání přišel první střelecký pokus v 5. minutě. Hostující Nečas vyslal pas na jarůška, ten potáhl, dal zpětnou přihrávku na Jukla, ale ten minul střelou z první branku. Obdobně se vedlo v 8. minutě na vrchovinskému Žákovi, jehož ke střele vybídl sklepnutím útočník P. Smetana. V 16. minutě zablokoval Müller střelu kapitána domácích Michala, na druhé straně hasil po vysunutí Nečase brejk Trtílka důrazným odkopem L. Smetana. Ve 21. minutě vypálil z dobrých 28 metrů tvrdě obránce Dvořáček, Juran se vytáhl a s tvrdou střelou si poradil. V 27. minutě získal po rohovém kopu za vápnem odražený míč Komínek, další tvrdou střelu v podání domácího obránce Juran reflexivně vytáhl na roh. Po něm hlavičkoval L. Smetana vedle pravé tyče. Ve 30. minutě po trestném kopu Šípa a Kuglerově pobídce střílel Nečas pohotově, leč nepřesně vedle pravé tyče Vítkovy branky. Vzápětí po dalším postupném útoku Blanska Kuglerův padající list orazítkoval břevno. Ve 37. minutě po přihrávce Trtílka faulovali domácí těsně před pokutovým územím pronikajícího Nečase a byl z toho volný přímý kop. Juklovu technickou střelu přes zeď zastavilo břevno domácí branky. Domácí zahrozili z protiútoku po levé straně, na jejímž konci ve vápně promáchl P. Smetana, následnou střelu R. Sodomky Juran pokryl.

Druhý poločas šancí méně

Ve druhém poločase už šancí ubylo, přesto mohly oba týmy vstřelil gól a strhnout vedení na svoji stranu. V 51. minutě nahrál Pavel Sodomka na bratra Rostislava, ten však míč nestihl, Juran tam byl dříve. V 55. minutě odvrátil dlouhý aut na roh Šplíchal a po něm hlavičkoval vysoko nad P. Smetana. V 61. minutě putoval míč po trase Kugler - Trtílek až k Nečasovi, domácí brankář Vítek však vyběhl a blanenský kapitán se ve slibné pozici stihl míč pouze předkopnout před sebe do autu. O minutu později orazítkoval po standardce břevno blanenské branky Komínek, a následný závar hosté ustáli. V 71. minutě po centru Mazla míč prošel do vápna až k překvapenému P. Smetanovi, jenž zakončil mimo. V 82. minutě po standardce Šípa a rychlém rozehrání Vítkem postupovali domácí do rozhozené blanenské obrany. Navíc na vlastní polovině podklouzl Kugler a domácí zaútočili po pravé straně. Následný centr do ohně doputoval k Mazlovi, jehož nebezpečnou střelu dokázal zblokovat Šplíchal. To byla poslední šance zápasu, oba týmy se na konci utkání pečlivě soustředili na obranu a oba zvládli uhájit nulu.



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Roman Kysilko, trenér Vrchoviny: Měli jsme problémy se sestavou, nebyl Kovář a Šandera. I proto bych před zápasem bod bral. Ted ho neberu, byli jsme lepší, vytvořili si tři vyložené příležitosti, hosté jen jednu po přímém volném kopu. Ve druhém poločase jsme soupeře přehrávali, i když spíše důrazem, než fotbalovostí, ale přehrávali. dnes jsme dva body ztratili, měli jsme vyhrát.

FK Blansko
Michal Kugler, trenér Blanska: Dnes jsme hráli přesně tak, jako proti mým týmům vždy Vrchovina hrála. Organizovaně dobře vzadu se snahou o brejky. Vepředu nám to tentokrát tolik nešlo, ale o to lépe jsme hráli v defenzivě. Myslím si, že za odvedenou práci směrem dozadu si bod zasloužíme.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
J. Vítek [-] - L. Smetana [-] , M. Drdla [-] , T. Dvořáček [-] , L. Komínek [-] - R. Sodomka [-] , M. Žák [-] (46. P. Sodomka [-] ) , P. Šustáček [-] (65. O. Košík [-] ) , M. Mazel [-] , L. Michal [-] - P. Smetana [-] (88. J. Skryja [-] )

FK Blansko
D. Juran [-] - P. Šíp [-] , J. Šplíchal [-] , D. Müller [-] , P. Gromský [-] - J. Nečas [-] (91. M. Chlad [-] ) , D. Jukl [-] (68. R. Buchta [-] ) , M. Kugler [-] , P. Fousek [-] - J. Trtílek [-] (90. I. Beránek [-] ) , T. Jarůšek [-]

ŽK: 37. L. Komínek - 36. D. Jukl , 80. P. Šíp .
Hráči zápasu: D. Jukl .
Místo: N. Město na M.. Počet diváků: 480. Rozhodčí: Ságl Petr - JAHODA Jaroslav, PFEIFER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.