1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tak jak o body minule přišly, tak je nyní získaly


Branky


0

V minulém kole vedly Tasovice doma 1:0 a nakonec dostaly v 90. minutě gól, který znamenal dělbu bodů v zápase se Ždírcem. Nyní se karta obrátila a Tasovice v Kozlovicích vyrovnávaly v 88. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v páté minutě využili Kozlovičtí chyby brankáře Tasovic Šebely, který neudržel míč při souboji s Galetkou. Josef Ferko už pak měl svou pozici jednoduchou.

Vyrovnáno mohlo být ve 12. minutě, hosté ale v ojedinělé šanci po standardce nastřelili pouze tyč. Další ohrožení brány Orala si Tasovičtí vypracovali až ve 34. minutě, střela Paula z rohu vápna však našla pouze připraveného brankáře Kozlovic.

Obrovskou šanci na zvýšení vedení nevyužili domácí ve 40. minutě, kdy Schlehr pěkně našel ve vápně Kaďorka, jeho technické zakončení však těsně minulo Šebelovu branku.

Po změně stran toho moc zajímavého diváci neviděli. Tasovice byly více na míči, najít skulinku v obraně Kozlovic se jim však nedařilo. Výjimkou byla akce z 57. minuty, kdy se po povedeném centru dostal k hlavičce Kirschner, střílel ale nad.

Velká šance hostů na vyrovnání přišla po hodině hry, brankář Kozlovic Oral se ale vyznamenal perfektním zákrokem.

Ty největší příležitosti skórovat měli domácí, kteří hrozili z brejků. V 80. minutě vyslal Žůrek do samostatného úniku střídajícího Nevřelu, ten však v zakončení selhal.

Podobně dopadl i Kaďorek, který pěkně obešel svého strážce, ale i ve své druhé velké šanci těsně minul. Trestem bylo hned vzápětí vyrovnání Tasovic. Oralovi vypadl z rukou poměrně lehký centr, který do brány pohodlně uklidil Manfréd Konrád, čímž v 88. minutě rozhodl o dělbě bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Kozlovice
Roman Matějka, trenér Kozlpvic: á už jsem dnes viděl tříbodový zápas, ale ty remízy jsou mi k ničemu. Herně to bylo slušné, ale odklání se od nás štěstí. Soupeř byl šikovný a kombinační, ale daleko více šancí jsme si vytvořili my.

TJ Sokol Tasovice
Miroslav Steinhauser, trenér Tasovic: Po minulém kole, kde jsme trestuhodně dva body ztratili jsme chtěli v Kozlovicích bodovat. Hodně nám to narušila 4. minuta, kdy se soupeř dostal do vedení. I přes naši nervozitu jsme nakonec vyrovnali a myslím si, že kdybychom nezaspali začátek, že jsme si mohli odvézt všechny tři body.



Sestavy


FK Kozlovice
M. Oral [-] - T. Heger [-] , M. Axamit [-] , M. Dostál [-] , M. Král [-] , L. Žůrek [-] , M. Schlehr [-] , A. Galetka [-] (64. D. Hradil [-] ) , L. Kaďorek [-] , J. Ferko [-] (71. P. Nevřela [-] ) , D. Střelec [-]

TJ Sokol Tasovice
T. Šebela [-] - Z. Mička [-] , R. Lašák [-] (79. M. Vlk [-] ) , J. Čermák [-] , L. Hrazdílek [-] - R. Hrobař [-] (71. V. Bula [-] ) , P. Horáček [-] (60. M. Konrád [-] ) , R. Švarc [-] , K. Veselý [-] - M. Paul [-] , P. Kirschner [-]

ŽK: 12. M. Axamit , 48. J. Ferko - 29. P. Horáček , 79. P. Kirschner , 90. M. Vlk .
Hráči zápasu: L. Kaďorek - R. Švarc .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Silný Zdeněk - ŘEZNÍČEK Tomáš, POSPÍŠIL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.