Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:00

7.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasovice opět zachránily remízu v posledních minutách


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Reklamu na fotbal s mnoha šancemi vyhrálo Blansko

O něco lépe začaly Tasovice, do 5. minuty se dostaly do dvou šancí, dobrou střelu Blahoudka kryl Juran a nahrávku do šance na Kirschnera zablokoval do autu Müller. V 6. minutě se ukázalo v ofenzivě i Blansko, střílený centr Švancary po faulu na Jarůška uklidil na roh Blahoudek. Ten rozehrál Švancara na krátko na Kuglera, jehož centr se snel do branky a Šebela ho s obtížemi vytáhl nad břevno. V 11. minutě Tasovice dobře přenesly hru na levou stranu, na dlouhý míč nabíhal Horáček, ale Juran ho u míče předběhl. Pak se do šance třikrát dostalo Blansko, ze třetí se domácí fanoušci dočkali gólu. Nejdříve hostující obrana zablokovala střelu Trtílka, následný roh ve 13. minutě zakončil hlavou stoper Müller vedle tyče a nakonec ve 14. minutě nacentroval Trtílek na Švancaru, který uklidil míč přesně k pravé tyči  - 1:0. Ihned po rozehrání mohly Tasovice vyrovnat, ale Horáček mířil těsně vedle Juranovi branky. Tasovice nadále hrozily více, gól daly ve 25. minutě po standardce Veselého, ale ten nebyl pro faul na domácího brankáře uznán. O minutu později střílel Blahoudek, ale Juran chytil. Karta se opět obrátila a Blansko se dostalo do několika šancí, které nakonec vyústili v druhý gól. Ve 27. minutě hlavičkoval nebezpečně Müller, Šebela však chytil, dvě standardky Švancary skončili bez ohrožení hostující branky a ve 33. minutě se po nahrávce opět Švancary dostal do vyložené příležitosti Trtílek, ale trefil jen tyč Šebelovi branky. Ve 34. minutě si udělal kužely z hostjící obrany Švancara, nakonec udělal kličku i Šebelovi a zvýšil na 2:0. Tasovice se hned otřepaly a Veselý střílel zpoza vápna vedle domácí branky. Ve 41. minutě šel z úhlu sám na brankáře Jurana Paul, ale ten dobře vyběhl a Paul ho jen nastřelil. Na konci poločasu střílel do brankáře ještě z 23 metrů Hrobař a tak poločas přes šance obou týmů skončil vedenín Blanska 2:0.

Šancí ubylo, bránění výsledku se Blansku nevyplatilo

Ve druhém poločase šancí přeci jenom ubylo. Jeho úvod vyšel lépe Blansku, ve 49. minutě střílel Grosmký, střela byla zablokována, pak v 57. minutě dobíhal Trtílek delší nahrávku, ale Šebela byl u míče dříve. Až v 60. minutě se do šance dostaly Tasovice, prudká střela Horáčka byla však taktéž zablokována obránci. V 62. minutě se Blansko dostalo do vyložené šance, roh Švancary prodloužil Fousek, ale Gromský na zadní tyči branku nedal. Podobně si o dvě minuty počínal i Kirschner, klterý po rohu Paula a sérii hlaviček branku přestřelil. V 66. minutě se v rychlém protiútoku ocitly Tasovice, ostrý centr Veselého zahrál Müller do autu. Po jeho rozehrání přišel centr na nějž si naběhl Horáček a nekompromisní střelou snížil na 2:1. Hosté ještě přidali, ale dva centry ze 70. minuty gólem neskončily. Následně se na hřišti přiostřilo, v posledních 20 minutách padlo 5 žlutých karet. Okolo 80. minuty musel ze hřiště pro ošetření Švancara a následně i Trtílek. Zatímco se Švancara vrátil, Trtílek musel střídat.  Mezi 70. a 88. minutou se diváci šancí nedočkali. Domácí bránili, hosté se přes konsolidovanou obranu nemohli prosadit. Náznakem byly jen dva centry Švancary na které Ullman nedošáhl. V 89. minutě Tasovice vyrovnaly. Nacentroval Kirschner a na zadní tyči zakončoval Paul. Domácí mohly přijít i o remízu, ale střela Čermáka z vápna skončila vysoko nad a v 93. minutě vychytal dobře zakončujícho Vlka Juran.



Sestavy


FK Blansko
D. Juran [-] - P. Gromský [-] , R. Buchta [-] (71. J. Kratochvíl [-] ) , D. Müller [-] - M. Kugler [-] , P. Fousek [-] , J. Nečas [-] , P. Šíp [-] - T. Jarůšek [-] (67. O. Ullmann [-] ) , J. Trtílek [-] (80. M. Chlad [-] ) , P. Švancara [-]

TJ Sokol Tasovice
T. Šebela [-] - J. Čermák [-] , R. Lašák [-] (85. M. Vlk [-] ) , Z. Mička [-] , L. Hrazdílek [-] - M. Blahoudek [-] , R. Hrobař [-] , K. Veselý [-] (71. V. Bula [-] ) , P. Horáček [-] - M. Paul [-] , P. Kirschner [-]

ŽK: 24. R. Buchta , 52. P. Fousek , 59. M. Kugler , 69. P. Šíp , 83. P. Švancara , 89. D. Juran , 91. M. Chlad - 27. K. Veselý , 78. L. Hrazdílek , 88. J. Čermák .
Hráči zápasu: P. Švancara - P. Horáček , M. Paul .
Místo: Tráva. Počet diváků: 463. Rozhodčí: Dorušák Petr - HLUBINKA Jakub, ZAPLATILOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.