2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2015 17:00

15.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z derby vyšel vítězně Žďár


Branky


0

O vítězství Žďáru v derby s Havlíčkovým brodem rozhodla první půle, kdy se domácím podařilo vsítit dvě branky. Přes 200 diváku tak na žďárských Bouchalkách vidělo 2. výhru v sezóně a mohli tak domů odcházet spokojení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly, které rozhodly zápas

Fotbalisté Žďáru vstoupili do zápasu velice aktivně. Díky vysokému presingu si vypracovali mnoho šancí, ale hlavně také první gól. Ten padl v 16. minutě, kdy Trojánek vystihnul rozehrávku hostujícího brankáře Kubáta a střelou z hranice vápna se nemýlil. Po prvním vstřeleném gólu se hosté snažili odpovědět a posílali do vápna domácích nepříjemné centry. Ani jeden se však neujal, a tak se dostal ke slovu opět Žďár. Při standartní situaci se dostal k hlavičce Berky a zvýšil na 2:0. V závěru prvního poločasu se domácí radovali potřetí. Radost jim ale překazil rozhodčí, který neuznal Nedvědův gól z důvodu těsného ofsajdového postavení domacího hráče. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:0.

Zatáhnutý Žďár si výsledek pohlídal

Do druhé půle Žďár vstoupil více zataženě. Tato taktika se mu ale vyplatila, jelikož se hosté za celou druhou půli k žádným výraznějším šancím nedostal. FC Žďas Žďár nad Sázavou tedy mohl slavit a po třech nevydařených utkáních mohli hráči opět odcházet ze hřiště se třemi body do ligové tabulky.

 

Fotky v galerii fotil Dr. Ivo Havlík



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Radim Chmelíček - trenér Žďáru nad Sázavou: Utkání bych rozdělil na dva poločasy. V tom prvním jsme byli aktivnější, dobře jsme napadali a doraželi na soupeře, z čehož jsme také vytěžili dvě branky. Druhý poločas se nám ale moc nepovedl. Havlíčkův Brod se dostával do menších šancí, ze kterých ale naštěstí branku nevstřelil a k žádným větším šancím jsme je nepustili. Jsem tedy rád, že jsme vyhráli.

FC Slovan Havlíčkův Brod
Richard Zeman - trenér Havlíčkova Brodu: Nás neporazil Žďár nad Sázavou, my jsme se ve Žďáru nad Sázavou porazili sami. Avšak více, než ztráta tří bodů, mě mrzí zranění Prchala, bez kterého se budeme muset obejít celý podzim.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
F. Jícha [-] - M. Veselý [-] , J. Motyčka [-] (70. J. Mašek [-] ) , T. Ločárek [-] , R. Kunstmüller [-] (87. Z. Peňáz [-] ) , L. Jurnečka [-] , L. Trojánek [-] , J. Nedvěd [-] (90. L. Bulíček [-] ) , R. Turek [-] , M. Vomela [-] , O. Berky [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - A. Plichta [-] , A. Polívka [-] , L. Hekerle [-] , F. Křivka [-] , D. Kavka [-] - O. Štědrý [-] , J. Tuhý [-] (46. M. Němec [-] ) , D. Hejkal [-] (59. J. Portyš [-] ) , J. Henek [-] - J. Prchal [-] (66. M. Báča [-] )

ŽK: 38. J. Motyčka , 61. T. Ločárek , 87. J. Nedvěd - 18. D. Kavka , 49. J. Henek , 75. F. Křivka .
Hráči zápasu: L. Jurnečka , L. Trojánek - J. Prchal .
Místo: Žďár n. S. - tráva. Počet diváků: 220. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - HÁJEK Kamil, ŠVEHLA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.