Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2016 17:30

17.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTOGALERIE: Blansko to dokázalo a postupuje do MSFL! Utkání navštívilo 1100 diváků!


Branky


0

Blansko mělo před zápasem vše ve svých rukou. V případě výhry nad Polnou bylo jasné, že svěřenci trenéra Zbořila si v příštím roce vyzkouší souboje ve třetí nejvyšší soutěži. AUTORKA FOTO: Nikol Škvareninová - Nikol9 - foto

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blansko se rychle dostalo do vedení 3:0

V dresu Blanska nemohl při pokusu o velký úspěch chybět Petr Švancara, byť tento útočník avizoval, že na úroveň MSFL si už moc nevěří a v případě postupu by nejspíše volil působení v nižší soutěži. A právě Švancara byl hned po dvou minutách hry faulován ve vápně a domácí kopali penaltu. Brankář Skočdopole ale výborně vystihl Mezlíkův pokus a udržel bezbrankový stav. Ne na dlouho. V 6. minutě rozjásal Blansko Trtílek, který uspěl svou střelou a domácí vedli 1:0. Hrdinou dne se stal právě Trtílek – po čtvrthodině hry se dostal k dalšímu zakončení a byl znovu úspěšný – 2:0. Opaření hosté o pár sekund později inkasovali potřetí. Kuldanovu akci dokonal Mezlík a za stavu 3:0 bylo jasno o tom, kdo že bude slavit postup do MSFL. Blansko mohlo nadále hrát v pohodě, Skočdopole likvidoval Schneiderovu střelu. V 29. minutě se přihlásila o slovo Polná, po Bendově přihrávce neuspěl Klíma, kterého vychytal Juran. Hosté ale v první půli přece jen korigovali. Ve 38. minutě zůstal na zadní tyči nepokrytý Kučera a snížil na 1:3. Polná v závěru půle kousala, Haalově střele chyběly jen centimetry.

Skóre už zůstalo. Blansko vítá MSFL!

Ve druhé půli si Blansko zkušeně hlídalo výsledek a nepouštělo soupeře do šancí. To kvitovalo na 1100 diváků, což je letošní rekord v návštěvnosti zápasu Divize D. V 62. minutě Skočdopole vyrazil Schneiderovu střelu jen k Nečasovi, ten pálil do boční sítě. O deset minut později po Švancarově akci zkoušel štěstí Kuldan, jenomže neuspěl. Rozkouskovaný závěr už změnu skóre nepřinesl a tak mohla propuknout obrovská radost FK Blansko.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Zbyněk Zbořil (trenér): „Od prvních minut byla vidět na hráčích chuť ten zápas co nejdříve zlomit a za svou aktivitu byli odměněni. Už v 1. minutě jsme kopali penaltu, kterou jsme sice neproměnili, ale nastartovalo nás to k fantastické čtvrthodině. Dokázali jsme vstřelit tři pěkné branky a naklonit vývoj na naši stranu, ale trošku nás to ukolíbalo a mohli jsme na to doplatit. Hostům se podařilo po našem zaváhání při standardce snížit a mohlo být ještě hůř. Ve druhé půli jsme o náskok nechtěli přijít a je škoda, že se nám nepodařilo z několika dobrých šancí přidat pojistku v podobě čtvrtého gólu. Nakonec jsme to dotáhli do vítězného konce a užili si oslav postupu. Chci hráčům za celou sezónu poděkovat, protože je to podle mě neskutečný úspěch a na druhou stranu i závazek, abychom v MSFL nehráli podřadnou roli."




Sestavy


FK Blansko
D. Juran [-] - L. Koláček [-] , D. Müller [-] , J. Šplíchal [-] , P. Gromský [-] - J. Nečas [-] (72. J. Kratochvíl [-] ) , F. Kuldan [-] , P. Mezlík [-] , F. Schneider [-] - J. Trtílek [-] (66. L. Chloupek [-] ) , P. Švancara [-] (86. R. Buchta [-] )

Slavoj Polná
J. Skočdopole [-] - Š. Bambula [-] , P. Pražák [-] , M. Šimek [-] - P. Benda [-] , J. Holub [-] (86. V. Formáček [-] ) , V. Haala [-] (88. M. Šorf [-] ) , J. Zábrodský [-] (83. M. Pecina [-] ) , J. Klíma [-] - Z. Kučera [-] - J. Urbánek [-]

ŽK: 31. F. Schneider , 64. L. Koláček , 76. P. Švancara - 81. Z. Kučera .
Místo: Tráva. Rozhodčí: ČERNÝ Josef - HÁJEK Kamil, ČERNÝ Dalibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.