M. Veselý 58. (p.)
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

18.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár získal bod proti ambicióznímu Hodonínu


Branky


58. M. Veselý (p.) - 43. P. Dovhanyuk
0

V jarní premiéře se na Bouchalkách body dělily. Ambiciózní Hodonín šel těsně před poločasem do vedení, po změně stran vyrovnal Michal Veselý na konečných 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těžkého soupeře připravil žďárským fotbalistům los na úvod jara. Hodonín na umělé trávě hned od počátku potvrzoval svoji herní kvalitu, které podle očekávání velel ostřílený Polách ve středu pole. I přes viditelnou drobnou nervozitu jsme však do utkání nevstoupili špatně. Nuhič s Válkem obraně soupeře v úvodní fázi několikrát zahrozili, ale bez gólového vyjádření, stejně jako hlavičkující Ujčík. V závěru prvního dějství Hodonín převzal otěže a po našich chybách dvakrát zahrozil. První pokus ve 30. minutě ještě vracející se Mašek zázračně odvrátil, ale dvě minuty před pauzou už se skóre měnilo. Náš zbytečný faul u velkého vápna potrestal krásně centrující Polách a hlavičkující Dovhanyuk - 0:1.

Do druhé půle jsme vstoupili s odhodláním minimálně vyrovnat a to se nám mohlo povést chvíli po jejím začátku. Válek předskočil hostujícího gólmana, jenže jeho oblouček skončil na horní síti Petrášovy svatyně. Zaslouženého vyrovnání jsme se dočkali v 58. minutě, kdy se Nuhič prokličkoval do vápna, kde byl sražen a kopala se penalta. S ní neměl Michal Veselý sebemenší problém a srovnal na 1:1. Obrat mohl zařídit Trojánek, ale jeho pěkná a důrazná hlavička skončila jen těsně vedle branky Hodonína. Závěr patřil opět jihomoravanům, kteří se nechtěli smířit se ztrátou dvou bodů. Vyvrcholením jejich snahy byla 86. minuta, kdy Veselý musel zatáhnout za záchranou brzdu a pokutový kop se kopal i na druhé straně. Jícha však dokázal konečky prstů míč vytlačit na roh a zajistil tak našim barvám cenný bod!



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Karel Fencl - trenér: Soupeř byl kvalitní a s bodem jsem spokojen.

FK Hodonín
Vladimír Malár - asistent: S výkonem ani výsledkem spokojení nejsme, remíza je pro nás ztráta. Naopak domácí brali bod všemi deseti. I když naši hru ovlivnila i umělá tráva, v dalších zápasech musíme ještě přidat. Chyběl nám takový drajv.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
F. Jícha [-] - M. Veselý [-] , I. Ujčík [-] , Š. Wasserbauer [-] , M. Vomela [-] - J. Mašek [-] , J. Nedvěd [-] , L. Trojánek [-] , E. Nuhič [-] , R. Sodomka [-] - T. Válek [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - P. Kyselka [-] , M. Privrel [-] , P. Fojtík [-] , J. Hesek [-] , R. Konečný [-] - T. Polách [-] , R. Holešinský [-] , O. Paděra [-] , Z. Šturma [-] - P. Dovhanyuk [-]

ŽK: 30. J. Mašek , 73. E. Nuhič , 79. M. Vomela - 74. R. Holešinský , 90. R. Konečný .
Místo: Žďár n. S. - tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Dubravský Radek - PÁRAL Roman, KOLÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.