Hamry B jasně vyhrál v Pohledci


Branky


38. P. Hron , 57. L. Sýs , 76. J. Kolarik
20

Hamry B jasně vyhrály v Pohledci, když domácím vstřelily tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hron poslal Hamry do vedení

Zápas se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí. Začátek utkání přinesl nejprve vzájemnou oťukávanou a záhy začali přicházet také šance. Jenže gólmani obou týmů byli na svém místě. Když už se blížil konec poločasu a všichni si mysleli, že v prvním poločase žádná branka nepadne, udeřili ve 38. minutě hosté a zásluhou Pavla Hrona šli do kabin mnohem veselejší - 0:1. Přesto měl být zápas ještě otevřenou partií a domácí fanoušci pevně věřili v obrat.

Druhý poločas padly dvě branky

Hamry po změně stran pokračovaly v aktivní hře a zaslouženě přidaly i další branky. V 57. minutě uklidnil hosty Ladislav Sýs - 0:2. V 76. minutě dal výsledku konečnou podobu Jiří Kolarik - 0:3. Hamry tak po vítězství nadále ztrácejí na první místo jeden bod.



Ohlasy k zápasu



FC Hamry nad Sázavou B
Jiří Kolarik: Do utkání jsme nevstoupili dobře, soupeř nás prvních 25min jednoznačně přehrával a jen díky super zákrokům M. Ptáčka byl stav 0:0. Ke konci poločasu se naše hra zlepšila a dostávali jsme se do šancí a po zásluze vstřelili první gól. V poslední minutě mohlo být 0:2 pro nás, ale bohužel se nepodařilo v dobré šanci skórovat. Druhá půle byla k našemu překvapení v naší režii. Podařilo se nám dát další dva góly a zahodit min další dvě skvělé šance. Soupeř působil velmi odevzdaně a bez zájmu. Bylo to velké překvapení, protože v minulých zápasech to byl pro nás těžký zápas a Pohledec nás ve většině těchto zápasů přehrával.



Sestavy


TJ Pohledec
M. Hájek [-] - F. Karmazín [-] , M. Dostál [-] (80. P. Prchal [-] ) , L. Jambor [-] , T. Šolc [-] , J. Vašík [-] (66. O. Žák [-] ) , M. Fajmon [-] (80. K. Hofta [-] ) , L. Novotný [-] , J. Švanda [-] (58. V. Šaroun [-] ) , J. Pustina [-] , M. Šajner [-]

FC Hamry nad Sázavou B
M. Ptáček [10.0] - P. Danko [10.0] , J. Zábranský [-] (70. M. Kolář [-] ) , P. Hron [-] (63. J. Jun [-] ) , L. Sýs [-] , J. Kolarik [-] , P. Vašek [-] (70. R. Sáblík [-] ) , A. Zátopek [-] , T. Novotný [-] , J. Sláma [-] , T. Jelínek [-] (63. M. Poul [-] )

ŽK: 75. M. Šajner - 41. P. Vašek .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - ŽILKA Jan, SKALNÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 10. 2021 12:13
Hodnocení zápasu
Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Hamry to budou mít v Pohledci těžké, bude to těsně o branku.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů