1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

21.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyrovnaném utkání bral všechny body Uherský Brod


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jaroněk rozhodl celý zápas

První poločas patřil domácím. Ti ze své převahy vytěžili jednobrankové vedení, když se střelecky prosadil ve 23. minutě  Lukáš Jaroněk - 1:0. Po přestávce se karta otočila, Vrchovina byla aktivnějším týmem. Hosté sice gól nakonec nedali, ale příležitosti před brankou rozhodně měli.

Zápas ovládly oba brankáři a skóre se již nepohnulo

Do první z kategorie vyložených se dostal po dvaceti minutách druhé půle mladík Blažíček. „Jeho střelu stačila obrana na poslední chvíli zblokovat. Vůbec defenziva domácích hrála hodně spolehlivě, což po zápase ocenil i trenér hostů. Prakticky vzápětí už lavička hostů už zvedala ruce nad hlavu. Po pěkné kombinaci se dostal míč ke Šmídovi, ten levačkou vystřelil, ale gólu zabránil fantastickým zákrokem gólman Kohoutek. Ostatně výkony brankářů na obou stranách byly výborné. I Michálek  držel Vrchovinu a skóre se tak do konce již nezměnilo.



Ohlasy k zápasu



SFK Nové Město na Moravě
Roman Kysilko, trenér Vrchoviny: Po první půli jsme přeskupili řady, do zálohy se stáhl Russ, kde rozděloval přihrávky a to nás zvedlo. Domácí sice chodili do nebezpečných rychlých protiútoků, ale náš výkon šel ve druhém poločase nahoru.



Sestavy


ČSK Uherský Brod
Š. Kohoutek [-] - M. Vrága [-] , M. Pochylý [-] (85. M. Kúdela [-] ) , M. David [-] - R. Holík [-] , R. David [-] , M. Mančík [-] (71. V. Dolina [-] ) , M. Pacl [-] - F. Hruboš [-] , L. Jaroněk [-] , O. Večeřa [-] (89. J. Michalec [-] )

SFK Nové Město na Moravě
F. Michalek [-] - L. Komínek [-] , M. Drdla [-] , L. Wolker [-] (33. D. Bača [-] ) - M. Kovář [-] , M. Žák [-] (86. M. Kyselý [-] ) , M. Šmída [-] , R. Blažíček [-] , J. Nespěšný [-] - D. Russ [-] - L. Smetana [-]

ŽK: 48. M. Pacl , 88. O. Večeřa - 33. L. Wolker , 68. J. Nespěšný , 80. L. Komínek .
Hráči zápasu: M. Vrága , L. Jaroněk - D. Russ .
Místo: Orelský st.. Počet diváků: 110. Rozhodčí: LYSÁK Václav - KNEISL Leoš, KOVÁŘČÍK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.