1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2021 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov vydoloval důležité tři body v Nové Vsi


Branky


25

Křižanov vydoloval důležité tři body v Nové Vsi a stáhl náskok v tabulce na vedoucí Bory na rozdíl dvou bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Domácí Nová Ves přivítala Křižanov před celkem slušnou diváckou návštěvou. Úvod zápasu byl celkem poklidný a domácí, kteří byli agresivnějším týmem měli v úvodní 20minutovce lehce více ze hry. Po několika nadějných akcích domácích, kdy byl v permanenci situaci Stupka a dvěma zákroky hosty podržel. Na druhé straně Škorpík zaváhal a z nadějné situace byla jenom propagační střela do prostřed brána. Přišla 25.minuta domácí roh, který hosté odvrátili jenom na vápno a Bojanovský nechytatelně z první prostřelil Stupku 1:0. Po této situaci převzali otěže zápasu hosté a začali se daleko více tlačit do vápna soupeře. Nejprve ve 30.minutě po těsném ofsajdu nebyl uznán gól Patriku Bajerovi, ale hosté nemuseli být smutní dlouho. 35.minuta roh zahrávaný Liškou, který ho kroutil hezky do branky a v závaru ho ještě tečoval Malec a bylo srovnáno 1:1. V tu chvíli už začínal vystrkovat růžky kouzelník v černém, sudí Šula. Domácí hráli od podlahy, jejich hru ovšem sudí naprosto ignoroval, za to hostům pískal jakýkoli kontakt s protihráčem.

V první půli stojí za zmínku ještě dvě situace. Nejprve v hostujícím vápně při obranném skluzu zasáhl míč rukou Malec, ale píšťalka zůstala němá. Druhá situace se odehrála v protilehlém vápně, Kopáček protlačil balon za záda obranců, ale najednou jednomu z domácích vystřelila ruka a Šula nepochopitelně kompenzoval situaci a pokutový kop neodpískal.

Křižanov rozhodl ve druhé půli

Druhý poločas chtěli hosté zápas otočit. Začali lépe, ale během úvodních 5minut nevyužili 3 dobré příležitosti a mohl přijít trest, když opět Bojanovský nádherně nasál za vápnem a pozorný Stupka balon vyrazil. V 53.minutě se dostal balon k Davidu Fendrychovi, ten roztancoval beka Dobiáše a centrem z lajny našel Škorpíka, který se z malého vápna nemýlil 1:2. Hosté byli na koni a domácí začali do skluzů šlapat ještě víc, ale Šulova píšťalka zůstávala němá. Domácí se kolem 70.minuty dostali do mírného tlaku, nutno podotknout, že za velkého přispění kouzelníka v černém, který hostům pískal jakýkoli kontakt a domácím procházeli skluzy v úrovni kolen a podobné věci. Naštěstí pro hosty domácí nevyužili žádnou se slibných akcí. Hosté si tak nakonec odvezli 3body.



Ohlasy k zápasu



SK FC Křižanov
Martin Petr: Věděli jsme, že nás čeká houževnatý a tvrdý soupeř, ale to co připustil a toleroval sudí Šula bylo neuvěřitelné. Je až k podivení, že domácí dostali pouze 2 žluté karty a my 8. Z toho za faul byla jedna jediná. Nejvíc do očí bijící byla 93.minuta, kdy Dobiáš nesmyslně a zákeřně trefí zezadu do hlavy loktem Romana Navrátila přímo před zraky Šuly a ten ani nezapíská faul. Včera jsme pochopili jak se cítila Osová Bitýška na hřišti Radostína minulý rok.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
L. Komínek [-] - P. Bojanovský [-] , F. Chalupa [-] , J. Burian [-] (83. A. Mrázek [-] ) , S. Růžička [-] , S. Kubík [-] (46. V. Zahradník [-] ) , D. Šatný [-] , P. Šandera [-] , P. Dobiáš [-] , F. Šandera [-] (60. T. Nečas [-] ) , J. Krejčí [-] (60. R. Jinek [-] )

SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - R. Navrátil [-] , T. Malec [-] , A. Fendrych [-] (68. L. Anděl [-] ) , L. Liška [-] , D. Uhlíř [-] , M. Škorpík [-] (85. M. Procházka [-] ) , L. Kopáček [-] , D. Fendrych [-] , J. Milota [-] , P. Bajer [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šula Petr - STRATENÝ Michal, ŽILKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 10. 2021 11:54
Borci tak to vás lituju. Dovedeme si to představit. Snad jste to přežili ve zdraví.
Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2021 14:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 19:32

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 15:07
Petr Procházka

Expert: Miroslav Ochrana
Tip experta: výhra hostů

Křižanov si bude chtít spravit chut´, a v N.Vsi vyhraje.

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 09:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 09:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 08:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 14:08
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 06:21

Tip: výhra domácích