R. Sluka 47.
J. Čermák 84. (p.)
2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:00

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Dolní Rožínce se body dělily


Branky


47. R. Sluka , 84. J. Čermák (p.) - 32. T. Sedler , 61. T. Piskač
26

V Dolní Rožínce se body dělily a hosté z Víru si odvezli bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vír vyhrál první poločas

Za slunečného počasí na svém hřišti přivítali baníkovští borce z Víru. Utkání nemělo jasného favorita a tak se dalo čekat vyrovnané utkání. První opravdu velkou šanci měl domácí kanonýr Čermák, jenž po signálu při vhazování pohotově vystřelil, trefil však gólmana hostí. Po několika brankových náznacích na obou stranách v 32. minutě otevřeli skóre hosté. Po tvrdém souboji ve středu hřiště se domácí marně dožadovali odpískání nedovolené hry. Vír pokračoval v akci, jenž po lajně potáhli míč, proběhl centr před vápno a na konci akce stál Sedler – 0:1. Do konce poločasu se už skóre neměnilo.

Domácí ve druhé půli vyrovnali

Do druhé půle vstoupili skvěle domácí. Hned ve 47. minutě Roman Sluka nekompromisní střelou z voleje na zadní tyč, nedal šanci hostujícímu brankáři 1:1. Oba týmy se snažili pomyslný jazýček na vahách naklonit na svoji stranu, to se povedlo až v 61. minutě hostům. Po kvalitně zahraném trestném kopu a prodloužení míče se zjevil na zadní tyči neobsazený Piskač, jenž pohodlně skóroval 1:2. Když už se zdálo, že si hosté vítězství pohlídají, tak sudí odpískal faul na domácího hráče v pokutovém území, následovala tedy logicky penalta. K pokutovému kopu se postavil Čermák, jenž penaltu zkušeně proměnil 2:2. V poslední minutě mohl utkání rozhodnout domácí Sluka, svoji velkou šanci však neproměnil. Zápas tedy skončil zaslouženou remízou 2:2. Oba týmy v příštím kole nečekají jednoduché zápasy, Rožínka jede do Štěpánova a Vír hraje v Bystřici.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Bílek: Z mého pohledu se jednalo o vyrovnaný zápas a remíza je asi zasloužená z pohledu obou týmů. Hrálo se tvrdě, rozhodčí pouštěl některé zákroky. První gól jsme dostali po faulu ve středu hřiště. Situaci jsme přesto měli vyřešit lépe a akci odbránit. Začátek druhého poločasu ozdobil krásnou střelou Roman Sluků. V půlce druhé půle jsme si jako už po několikáté v letošní sezoně nepohlídali standartní situaci a soupeř se ujal vedení. Srovnat jsme dokázali z penalty, já situaci neviděl, tak nemůžu faul posoudit. Hosté klasicky tvrdili, že penalta byla velice přísná, a domácí, že byla jasná. Suma sumárum se oba týmy dočkali své první plichty. Remíza utkání slušela, neboť se hrál vyrovnaný zápas.




Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - R. Sluka [-] , P. Pokorný [-] (46. O. Černý [-] ) , F. Šmerda [-] , J. Čermák [-] , P. Vondruška [-] , L. Hofman [-] , J. Večeřa [-] , T. Hille [-] , V. Kopecký [-] (75. P. Sedlák [-] ) , R. Mazánek [-] (74. J. Vařejka [-] )

Jiskra Vír
J. Preisler [-] - V. Sedler [-] (83. V. Skoumal [-] ) , J. Sedler [-] , T. Piskač [-] , J. Rejda [-] - T. Stalmach [-] , T. Sedler [-] (77. O. Rychlý [-] ) , P. Kuda [-] (46. D. Šenkýř [-] ) , J. Tomášek [-] - F. Kintr [-] , J. Coural [-] -

ŽK: 39. R. Mazánek , 64. L. Hofman , 65. J. Čermák , 82. P. Vondruška - 26. V. Sedler , 29. T. Stalmach , 57. J. Tomášek , 92. J. Rejda .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: DVOŘÁK Miloš - BENEŠ Jaroslav, BROULÍK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Filip Kintr
Tip experta: výhra hostů

I když to bude těžký zápas tady nemohu vsadit jinak a věřím, že dovezeme tři body a proto dávám dvojku.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích