0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:00

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ochrana rozhodl šlágr kola hattrickem


Branky


26

Bory před 200 diváky vyhrály šlágr kola, když porazily Křižanov na jeho hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bory vstřelily dvě branky

Ve slunečném sobotním odpoledni se odehrál největší šlágr podzimní části sezony. Domácí Křižanov vstoupil do utkání šancí již v 1.minutě, kdy Škorpík hlavičkoval z malého vápna mimo. Poté se odehrával boj ve středu pole, který bohužel pro domácí lépe zvládali hosté z Borů. Ve 12.minutě došlo k propadnutí na pravé straně, prudký centr z kopačky Zedníka do vápna, a Ochrana se prosadil v souboji s Malcem a Stupkou 0:1. Domácí se snažili, ale nebyli schopni se přes hostující vozbu prosadit. Poté přišla 32.minuta, Hynek Ráček vyhrál souboj s domácím Andělem a vyslal Ochranu do samostatného úniku a ten jak je jeho zvykem se podél Stupky nemýlil 0:2. Křižanov byl paralyzován a nebyl schopen vůbec ničeho.



Ochrana vstřelil hattrick

Do druhého poločasu chtěli domácí vletět stejně jako v předchozím utkání v Jívoví, ale z úvodního 5minutého úseku vytěžili pouze propagační střelu z vápna, se kterou neměl Pokorný vůbec žádné starosti. A hned ve 49.minutě domácímu Kopáčkovy uloupil balon Ochrana a v samostatném úniku obešel i bezmocného Stupku a do prázdné branky zakončil 0:3. Domácí se poté dokonce utkání nezmohli vůbec na nic a hosté zaslouženě zvítězili a dostali se na první místo. A ještě bych vyzdvihnout výkon rozhodcovského tria König, Invald a Šula.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Martin Petr: Na zápas na který jsme čekali celý půlrok jsme naprosto nezvládli. Bory nás předčili hlavně v nasazení, kdy jsme neměli takřka žádné odražené balony a hlavně důraz v osobních soubojích. Z toho poté plynuly inkasované branky. Hostujícímu týmu musím pogratulovat,ale sezóna je ještě, doufejme, dlouhá a my se o první místo ještě popereme.




Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - T. Malec [-] (77. M. Petr [-] ) , L. Liška [-] (86. M. Burian [-] ) , D. Uhlíř [-] (77. M. Procházka [-] ) , M. Škorpík [-] , L. Kopáček [-] , D. Fendrych [-] , J. Milota [-] , P. Bajer [-] , L. Anděl [-] , A. Fendrych [-] (34. D. Bajer [-] )

TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - F. Zikmund [-] , J. Starý [-] , M. Zedník [-] (81. J. Kujal [-] ) , J. Novotný [-] (89. L. Němec [-] ) , H. Ráček [-] (88. M. Vávra [-] ) , P. Prokop [-] , M. Špaček [-] (62. V. Chalupa [-] ) , M. Ochrana [-] (88. J. Dvořák [-] ) , A. Novotný [-] , T. Požár [-]

ŽK: 9. L. Kopáček , 57. L. Liška , 75. D. Uhlíř , 85. M. Petr , 90. M. Škorpík - 66. A. Novotný , 68. J. Starý , 86. F. Zikmund , 90. T. Požár .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - INVALD Lukáš, ŠULA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Filip Kintr
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že nejlepší střelec soutěže Ochrana Křižanovu ukáže své kvality a Bory domů povezou všechny tři body.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích