Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov otočil derby ve druhém poločase


Branky


26

Ve slunečném nedělním odpoledni se odehrávalo místní derby. Křižanov do něho šel jako jasný favorit, ale věděl, že ho nečeká nic jednoduchého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jívoví vyhrálo první poločas

Křižanov začal vlažně, ale hned v 10.minutě měl první vyloženou šanci při které Patrik Bajer mířil mimo. Poté měl šanci Škorpík, ale napodobil kolegu Bajera a opět mířil mimo. Poté David Fendrych v situace tváří v tvář Jakubcovi hledal Bajera a míč se poté dostal až ke Škorpíkovi, který neprostřelil skrumáž těl před sebou. Pak přišla strašidelná desetiminutovka. Nejprve ve 24.minutě po rohu poslal domácí do vedení Martin Dřímal a ve 30.minutě Havlíček zády k brance nečekaně přehodil vyběhnuvšího Stupku a rázem z toho bylo vedení 2:0. Hosté nepodlehli panice a hned v 35.minutě snížil Bajer. Po kombinaci Kopáčka s Petrem se dostal za obranu a balon se mu od obličeje odrazil za Jakubce. Ve 40.minutě oba sudí (jak hlavní Stratený, tak pomezní Skryja) přehlédli jasný penaltový faul na Adama Fendrycha, který musel být střídán, protože nebyl schopen pokračovat ve hře.

Křižanov otočil zápas ve druhé půli

Po poločasové bouře v kabině, přišli hosté na hřiště odhodláni výsledek otočit. A to se náramně povedlo. Hned ve 47.minutě přišel křižný balón od Navrátila, Liška ho prodloužil do lajny na Patrika Bajera a ten přízemním pasem přes celé vápno našel Dominika Bajera 2:2. V tu chvíli se křižanovští do domácích zakousli a trhali je na kusy. V 52.minutě Dominik Bajer obešel golmana a zakončoval do prázdné, ale Dřímal stihl merunu vykopnout. V 56.minutě proběhla skvostná akce, David Fendrych motal hlavu obránců před vápnem a najednou vyslal levačkou míč za obranu, kde se natáhl Patrik Bajer a přehodil domácího golmana 3.2. V 63.minutě zahrával host Liška rohový kop na zadní tyč, kde před bránu vrátil Kopáček a Škorpík poklidil na 4:2. V 76.minutě Patrik Bajer štastně dovršil hattrick, kdy se po jeho třech soubojích balón doodrážel až do branky. Domácím je ke cti, že se stále snažili hrát a domácí Lukášek ještě trefil 2xtyčku a 1xbřevno. V závěru ještě Dominik Bajer pláchl po pravé lajně, mladíček Martin Procházka si zkušeněně pohlídal offsajd a poté z vápna překonal Jakubce pošesté. 



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví
Martin Petr: Toto vítězství je důležité hlavně z hlediska psychiky, kdy jsme otočili nepříznivý průběh ze stavu 0:2 na 6:2. Příští týden nás čeká zápas podzimu s Borama, poté Nová Ves, Bystřice B a Rozsochy. Takže teď se teprve ukáže jak na tom jsme. Pevně věřím v to, že následující týdny zvládneme a vyvrátíme trapné řeči některých konkurentů (Fanda Fotbalu - Michal Strachoň), že nás a Bory táhnou k postupu rozhodčí ;)




Sestavy


FC Santus Jívoví
J. Jakubec [-] - D. Lukášek [-] , M. Dřímal [-] , J. Požár [-] , Z. Holubář [-] , M. Koukola [-] , J. Koukola [-] , M. Mach [-] (69. M. Tůma [-] ) , R. Havlíček [-] , J. Láznička [-] , D. Dřímal [-]

SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - R. Navrátil [-] (77. M. Burian [-] ) , M. Petr [-] (69. M. Procházka [-] ) , L. Liška [-] , D. Uhlíř [-] , M. Škorpík [-] , L. Kopáček [-] , D. Fendrych [-] , A. Fendrych [-] (40. D. Bajer [-] ) , J. Milota [-] , P. Bajer [-] (77. M. Procházka [-] )

Počet diváků: 243. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - HORKÝ Jindřich (N), SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Derby má jasného favorita neporažený Křižanov a čekám divokou přestřelku 3-6

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů