1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

22.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pelhřimov veze z Vrchoviny všechny body


Branky


0

Důležitý souboj o další jarní body sehrály také sestupem ohrožená Vrchovina, která přivítala Pelhřimov, jemuž by se další tři body také hodily. Na podzim vyhrál doma Pelhřimov 1:0, a tak Vrchovina měla co vracet. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrchovina začala aktivně, přesto poločas prohrála

První šanci si v duelu dvou týmů z Vysočiny vypracovali hosté, těsně před brankou se z malého vápna netrefil mezi tři tyče D. Poul. I poté byl Pelhřimov aktivnějším týmem. Pumelicí se prezentoval V. Poul, ale pozorný F. Michálek byl na místě. O chvilku později šli do brejku a domácí, T. Poul se zbavil obránce a pálil z hranice vápna těsně nad branku. To Vrchovinu mrzelo dvojnásob, protože z protiútoku otevřel po přihrávce F. Bartoně skóre Jan Kmoch – 0:1.

Hosté komplikace nepřipustili

Ve druhé půli hosté svůj náskok navýšili  v 58. minutě. Po přiťuknutí zleva se po zaváhání domácí obrany trefil střídající Milan Kostelecký – 0:2. Jiskru naděje pro domácí vykřesal střídající Michal Kyselý, který snížil v 73. minutě na 1:2. Ovšem í jiskra nestihla zažehnout oheň, protože hned z rozehrávky kontroval hostující Filip Bartoň – 1:3. Domácí pak tlačili, ale pozorná obrana Pelhřimova vše vyřešila.



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Ladisav Libuša, trenér Vrchoviny: Vždycky začneme hrát, až když obdržíme první branku. A to už si takové týmy jako je Pelhřimov pohlídají. Je to podle mě vše o psychice!




Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
F. Michalek [-] - L. Komínek [-] , M. Drdla [-] (55. M. Kyselý [-] ) , L. Smetana [-] , R. Blažíček [-] - J. Nespěšný [-] , D. Russ [-] (81. M. Žák [-] ) , L. Michal [-] (87. M. Mazel [-] ) - T. Poul [-] , M. Kovář [-] , M. Mbah [-] -

FK Maraton Pelhřimov
P. Čermák [-] - D. Poul [-] , V. Vacek [-] , F. Bartoň [-] (90. J. Zelenka [-] ) , J. Chadim [-] , V. Poul [-] , J. Homolka [-] , J. Kmoch [-] (81. M. Machač [-] ) , T. Jeřábek [-] (55. M. Kostelecký [-] ) , M. Naniáš [-] , D. Čížek [-]

ŽK: 25. L. Michal , 80. L. Smetana - 75. M. Naniáš , 84. V. Vacek , 90. F. Bartoň .
Hráči zápasu: L. Michal - M. Naniáš , F. Bartoň .
Místo: N. Město na M.. Počet diváků: 280. Rozhodčí: Hlubinka Jakub - ŠVEHLA Marek, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.