Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov si připsal další vítězství


Branky


32

Křižanov si připsal další vítězství a suverénně vede tabulku okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křižanov udeřil před přestávkou

Na malém a trochu nerovném hřišti to byl spíš boj než líbivý fotbal. Hosté se snažili potvrdit postavení v tabulce a domací urputně bránili a rozbíjeli hostující útoky. V první půli hosté promarnili několik slibných šancí a ujala se až hlavička Malce v 41.minutě. Závar, kdy si snad zakončili všichni hostující hráči, jak okomentoval jeden hostující fanda.

Hosté ovládli druhý poločas

Druhá půle začala stejně jako první. Hosté kombinovali a nepůjčovali domácím merunu a ti velice obětavě bránili, ale ke hře do útoku se vůbec nedostávali. V 53.minutě si mladíček Fendrych obhodil v souboji obránce, přesprintoval ho a jeho centr zapadl na zadní tyč, jinak výborného domácího golmana Preislera. O osudu utkání bylo rozhodnuto a za hosty ještě Škorpík 2x poklidil po hezkých akcích do prázdné svatyně. V 84.minutě se postaral o vzruch Patrik Bajer, který šel do tvrdého, ale nijak zákeřného, souboje s domácím gólmanem a stoper neudržel nervy a hostujícího útočníka napadl. Jasná červená karta. Golman Stupka si připsal další snadnou nulu, Škorpík se dotáhl na Ochranu v čele střelců.



Sestavy


Jiskra Vír
J. Preisler [-] - T. Stalmach [-] , T. Piskač [-] , M. Matuška [-] (57. F. Jílek [-] ) , V. Sedler [-] - J. Sedler [-] , O. Rychlý [-] , P. Kuda [-] , T. Sedler [-] , D. Lahodný [-] - J. Coural [-] (77. K. Orel [-] )

SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - L. Liška [-] , A. Fendrych [-] , D. Uhlíř [-] (69. J. Švejda [-] ) , M. Škorpík [-] (77. M. Procházka [-] ) , T. Malec [-] , D. Fendrych [-] (66. D. Bajer [-] ) , L. Anděl [-] , J. Milota [-] , P. Bajer [-] , L. Kopáček [-]

ŽK: 17. J. Sedler , 56. T. Stalmach - 15. D. Fendrych , 84. P. Bajer . ČK: 84. J. Sedler .
Počet diváků: 79. Rozhodčí: DVOŘÁK Miloš - SKRYJA Stanislav, TRÁVNÍČEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 9. 2021 17:41
No pěkný komentář jen co je pravda. Jen autor "pozapomněl" že ten "tvrdý" zákrok byla nesmyslná blbost za rozhodnutého stavu kdy Bajerovi bylo úplně jedno jestli trefí míč nebo zraní golmana. Ok někdo namítne že je fotbal tvrdá hra, to beru. Ale že Bajer se po takovém zákroku začne smát golmanovi namísto aby se mu omluvil a ještě má řečičky jak je super že to golmana aspoň bolelo je prostě hnus a můžou se Křižanováci zlobit jak chtějí.
7. 9. 2021 06:52
Milý ,,Fando Fotbalu” za komentářem si stojím a na nic jsem nezapomněl. Patrika znám od přípravky a hraje trochu od podlahy, ale ne zákeřně a není kokot, aby řekl to co tady pišeš. Příště je lepší to říct rozhodčímu, ať to napíše do zápisu a DK ho potrestá. Ale ono tam nebylo co psát, protože takovou hovadinu sis akorát vymyslel … možná se nestihl omluvit, protože se k němu seběhlo asi 6 bláznů a začli do něj tlouct i ten ohromně zraněný golman … posílám pozdrav do opičích hor

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Tomáš Sedler
Tip experta: remíza

Bude to hodně náročný zápas, ale budeme se snažit vytěžit co nejvíce.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

cítím debakl

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů