1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov doma ztratil s Radoticemi


Branky


9

Opatovští fotbalisté odvrátili až v samém závěru porážku s Radoticemi a vyválčili remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Fk Opatov přivítal na svém hřišti fotbalisty Radotic. Opatov byl před zápasem posilněn vysokou výhrou že hřiště Třebenic v poměru 6:1. Radotice naopak obdržely doma debakl 1:7 od Čáslavic Oba celky se v loňské nedohrané sezóně pohybovaly trochu překvapivě až v druhé polovině tabulky. Navíc se spolu naposledy potkaly téměř před dvěma lety, kdy zvítězil Opatov na svém hřišti 3:1. Také tento zápas se hrál za velmi teplého fotbalového počasí. Začátek utkání přinesl nejprve vzájemnou oťukávanou a záhy začali přicházet také první šance. Jenže gólmani obou týmů byli prozatím na svém místě. Až přišla 17. minuta a první gólová radost hostujícího celku, o kterou se postaral Stanislav Michal- 0:1 Hosté se pak snažili ještě své skóre navýšit, ale do konce poločasu již žádná branka nepadla, takže se odcházelo do kabin za hubeného vedení hostujícího týmu. Diváci se tak určitě měli ve druhé půli na co těšit s očekáváním domácího zmrtvistání.

Domácí dokázali vyrovnat

Ve druhém polovině se snažil domácí tým o rychlé vyrovnání, ale marně bušil do houževnaté hostující obrany. Když už se zdálo, že hosté úspěšně odolají náporu domácích, přišla v 86. minutě vyrovnávací branka o kterou se postaral Adam Švaříček-1:1. Do konce zápasu se již stav skóre nezměnil. 



Ohlasy k zápasu


FK Opatov
Hanzal Lukáš, bývalý hráč: Mrzí nás, že jme náš domácí zápas nezvládli vyhrát. Alespoň v závěru zápasu jsme zachránili alespoň bod.




Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - F. Šinkovský [-] , J. Doležal [-] (46. D. Vybíral [-] ) , P. Jirka [-] (66. L. Kabelka [-] ) , R. Pokorný [-] , M. Šaroun [-] , D. Čučelin [-] (69. J. Horáček [-] ) , A. Švaříček [-] , M. Malík [-] , M. Kšír [-] , J. Tekal [-]

TJ Družstevník Radotice
M. Novák [-] - P. Tobolka [-] , V. Liška [-] , V. Vyhnálek [-] - M. Kincl [-] , M. Jeleček [-] , M. Tobolka [-] , M. Habich [-] - J. Tengeri [-] , M. Liška [-] , S. Michal [-] -

ŽK: 23. D. Čučelin , 45. P. Jirka - 45. P. Tobolka .
Hráči zápasu: A. Švaříček - S. Michal .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - FORTELNÝ Jaromír (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Opatov nezažil příliš povedenou minulou sezónu. V prvním utkání nové sezóny překvapivě vysoce zvítězil v Třebenicích. Domácí jsou mírným favoritem utkání a nad Radoticemi zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích