Hrotovice nečekané padly s Jemnickem B


Branky


59. M. Hošek , 79. J. Svoboda - 29. R. Komenda (vl.)
10

Fotbalisté Jemnicka B zaskočilo na svém hřišti loňského suveréna soutěže z Hrotovic v poměru 2:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Jemnicko B přivítalo na svém hřišti favorita soutěže Sokol Hrotovice. Hrotovice ukázaly po vysoké výhře nad Rapoticemi B, že se s nimi i letos musí počítat v boji o Okresní Přebor. Jemnicko B  chtělo napravit hokejovou porážku 7:4 z Moravských Budějovic. V loňské nedohrané sezóně zvítězily Hrotovice zcela jasně nad Jemnickem 9:0, takže domácí celek měl svému soupeři co vracet. Zápas se hrál za velmi teplého fotbalového počasí. Začátek utkání přinesl nejprve vzájemnou oťukávanou a záhy začali přicházet také první šance. Jenže gólmani obou týmů byli prozatím na svém místě. Až přišla 26. minuta a první gólová radost hostující celku, o kterou se ale postaral domácí Radek Komenda, bohužel do vlastní sítě - 0:1. Hosté se pak snažili ještě své skóre navýšit, ale do konce poločasu již žádná branka nepadla, takže se odcházelo do kabin za hubeného vedení hostujícího týmu. Diváci se tak určitě měli po pauze ještě na co těšit. 

Domácí zápas otočili

Po změně stran, ale přišel nečekaný zvrat. V 59. minutě dokázal vyrovnat Martin Hošek - 1:1. Hosté byli rozhodně zaskočení a to přišla další rána pro favorizované Hrotovice. To se v 79. minutě trefil Tomáš Tesař - 2:1. Hosté již nedokázali zareagovat a připsali si první porážku. 



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO B
Tesař Karel, hráč: Před zápasem jsme byli rádi že nás bylo 11 hráčů. Hosté byli celý zápas lepší a vytvořili si hodně šanci. Celý zápas jsme se bránili a čekali na brejky. Musím pochválit všech 11 hráčů na hřišti že to v tom počasí odmakali a hlavně gólmana který vychytal tak 15 tutových šanci.




Sestavy


1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - T. Steindlberger [-] , K. Tesař [-] , J. Gardoň [-] (60. J. Anděl [-] ) , M. Hošek [-] , J. Svoboda [-] , T. Süssenbek [-] , D. Nekula [-] , D. Smetana [-] , R. Komenda [-] , J. Dřímal [-]

Sokol Hrotovice
J. Virgl [-] - F. Pekárek [-] , M. Růžička [-] , L. Dvořák [-] , M. Škoda [-] - E. Pokorný [-] (84. T. Novotný [-] ) , J. Votava [-] , L. Šabata [-] , F. Strohmer [-] (79. L. Nevtípil [-] ) - P. Hadraba [-] (71. P. Laštovička [-] ) , M. Mlejnek [-] (46. R. Fiala [-] ) -

ŽK: 62. J. Dřímal - 62. R. Fiala , 90. J. Votava .
Hráči zápasu: T. Tesař - F. Pekárek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - JAKL Tomáš (N), ŠABATA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 8. 2021 11:45
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Hrotovice čeká daleká cesta do Vratěnína, kde se střetnou s rezervou Jemnicka. Favorit utkání je jasný. Jak znám hrotovického trenéra Laštovičku, tak ten mužstvo na utkání výborně připraví a nedopustí nějaké podcenění soupeře. Jemnice může překvapit, jak se říká každý zápas je jiný. Ale dle mého Hrotovice zvítězí a první benzinka to po cestě zpátky pocítí. Kdybych si měl tipnout střelce, tak kromě tradičních střelců se trefí i jeden z nejlepších hlavičkářů v soutěži Filip Pekárek.

Tip: výhra hostů