4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B doma přehrály Pyšel


Branky


26. J. Novotný , 79. V. Bastl , 85. J. Popelář , 90. L. Tůma (vl.)
9

První výhry v sezóně se dočkaly Okříšky B, které porazily Pyšel 4:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Okříšky B přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Pyšelu. Pyšel v minulém kole trochu překvapivě, ale zaslouženě porazil silný celek Rouchovany divokým hokejovým skóre 6:4. Naopak Okříšky B utrpěl vysokou porážku v Předíně 5:1.Favoritem zápasu byl přesto domácí tým, který v loňské nedohrané sezóně též zvítězil na svém hřišti a to v poměru 5:2. Samotný zápas se hrál za velmi teplého fotbalového počasí. Začátek utkání přinesl nejprve vzájemnou oťukávanou a záhy začali přicházet také první šance. Jenže gólmani obou týmů byli prozatím na svém místě. Až přišla 26. minuta a první gólová radost domácího celku, o kterou se postaral Jan Novotný - 1:0. Domácí se pak snažili ještě své skóre navýšit, ale do konce poločasu již žádná branka nepadla, takže se docházelo do kabin za hubeného vedení domácího týmu. Diváci se tak určitě měli na co těšit s očekáváním domácího vítězství.

Domácí ještě skóre navýšili

Ve druhé půli již kraloval domácí celek, ikdyž hosté dlouho živili šanci na bodový zisk. V 79. minutě ale uklidnil domácí Jan Bastl - 2:0. Hosté, pak otevřeli zcela obranu a přišli další dvě branky. Nejprve v 85. minutě zvyšoval na 3:0 Jan Popelář a na konečných 4:0 zakončoval vlastním gólem celé utkání v 90. minutě Lukáš Tůma. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pyšel
Tůma Ondřej, hráč: Máme co zlepšovat. Soupeř měl nebezpečný standardky, které využil.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Trnka [-] - J. Novotný [-] , T. Dočkal [-] , P. Molák [-] (46. J. Kolbábek [-] ) , V. Bastl [-] (83. J. Popelář [-] ) , J. Jůza [-] , L. Mašek [-] , J. Dokulil [-] , M. Večeřa [-] , T. Beneš [-] , D. Nejedlý [-] (46. M. Veleba [-] )

TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] , M. Kubín [-] (83. M. Šabacký [-] ) , D. Kupský [-] , L. Šandera [-] (84. F. Demel [-] ) , L. Hadraba [-] , M. Bednář [-] (54. D. Moudrý [-] ) , F. Dvořák [-] (54. J. Hejátko [-] ) , O. Tůma [-] , L. Tůma [-] , D. Šubert [-] , D. Šabacký [-]

ŽK: 51. D. Šabacký .
Hráči zápasu: J. Novotný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BULÍN Filip - VÍDENSKÝ Bohumil, KALINA Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Okříšky doma body neztrácejí. Pyšel překvapivě vyhrála v minulém kole proti Rouchovanům, ale na Okříšky to stačit nebude.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích