Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B doma rozstřílely Kouty B


9

V souboji dvou rezervních týmů zvítězily Rapotice nad Kouty zcela jasně 8:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli již v první půli

V souboji dvou rezervních týmů nastoupily Rapotice proti Koutům. Zatímco Kouty zaznamenaly vítězný vstup do soutěže, Rapotice B zaznamenaly debakl na půdě favorizovaných Hrotovic. Přesto měl být domácí celek favoritem utkání. Hrálo se za velmi teplého počasí. Ale domácímu týmu to evidentně nevadilo a hned z první akce z 1. minuty úspěšně zakončoval domácí kanonýr Vlastimil Němec. O deset minut později zvyšoval Aleš Chatrný na 2:0 a domácí celek se mohl uklidnit. Kouty nebyly příliš nebezpečné a navíc v závěru poločasu inkasoaly další dvě branky. Nejprve se dokázal ve 39. minutě podruhé prosadit Vlastimil Němec, aby ve 43. minutě stanovil poločasové skóre 4:0 Tomáš Pavlíček. O vítězi zápasu tak bylo prakticky rozhodnuto. 

Domácí ještě skóre navýšili

Začátek druhého poločasu ale patřil hostujícímu týmu, když v 53. minutě snížoval Koděra na 4:1. To byla jediná světlá chvilka pro Kouty. Jinak nadále kraloval domácí. A navíc přidávali další branky. V 61. minutě se dokázal zapsat do střelecké listiny Michal Matoušek - 5:1. V 78. minutě pak zaznamenal hatrick Vlastimil Němec a bylo to již 6:1. A to nebylo ze strany domácích vše, protože se ještě v 86. minutě druhým gólem v zápase prosadil Tomáš Pavlíček a na konečných 8:1 uzavřel v 89. minutě účet zápasu svou čtvrtou brankou Vlastimil Němec. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Zápas jsme měli zcela ve své režii a zcela zaslouženě jsme zvítězili. Doufám, že navážeme na ento zápas v dalším duelu.




Sestavy


FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - J. Dvořáček [-] , M. Matoušek [-] (62. L. Man [-] ) , T. Pavlíček [-] , M. Matoušek [-] , R. Strašák [-] , D. Slaný [-] , V. Němec [-] , A. Chatrný [-] , M. Dvořáček [-] , M. Dobeš [-]

SK Kouty B
L. Stýblo [-] - T. Havlíček [-] , Z. Doležal [-] (20. F. Neuman [-] ) , M. Růžička [-] , Š. Janíček [-] , T. Janíček [-] , L. Mašek [-] , J. Koděra [-] , T. Pačinek [-] , M. Mašek [-] , P. Dočekal [-]

Hráči zápasu: V. Němec .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - CHYTKA Simon, LAŠ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou rezerv. Rapotice po debaklu v Hrotovicích potřebují bodovat a věřím tomu, že doma Kouty B porazí. V Rapoticích se hraje všem soupeřům špatně. Radim Strašák se střelecky prosadí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích