Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice urvaly bod s Předínem


Branky


9

Fotbalisté Čáslavic dokázali díky skvělému závěru vyrovnat z 0:3 na 3:3 proti Předínu a ujali se vedení ve velmi vyrovnané tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Šlágrem druhého hracího kola byl bezesporu zápas mezi Čáslavicemi a Předínem. Vstup do soutěže se oboum celkům vydařil, když vyhrály naprosto přesvědčivě. Předín doma zdolal silné Okříšky B 5:1 a Čáslavice zvítězily ještě víc, když si s chutí zastřílely v Radoticých, kterým nasázely sedm branek. Oba týmy hrály v loňské nedohrané sezóně významnou roli v popředí tabulky... Loňský vzájemný zápas skončil výhrou Předín v poměru 3:1. Takže Čáslavice měly svému soupeři co vracet. Zápas se hrál za velmi teplého fotbalového počasí. Začátek utkání přinesl nejprve vzájemnou oťukávanou a záhy začali přicházet také první šance. Jenže gólmani obou týmů byli prozatím na svém místě. Až přišla 15. minuta a první gólová radost hostujícího celku, o kterou se postaral Josef Šindelář - 0:1. Hosté se pak snažili ještě své skóre navýšit, ale do konce poločasu již žádná branka nepadla, takže se docházelo do kabin za hubeného vedení hostujícího týmu. Diváci se tak určitě měli na co těšit s očekáváním obratu v zápase .

Domácí v závěru zápasu urvali bod

Vstup do druhé půle měli hosté přímo famózní, když zvýšili své vedení na 0:3 zásluhou Tomáše Vrbky že 49. minuty a Vojtěcha Báni z 52. minuty. Jenže v 55. minutě dokázal dát Marcel Šimek domácí zpátky do zápasu. Ke konci zápasu pak že sílícího tlaku nejprve v 80. minutě snížil na 2:3 Milan Rada, aby v poslední minutě dokázal vyrovnat svou druhou brankou v zápase Marcel Šimek - 3:3.



Ohlasy k zápasu



Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: Soupeři svoji agresivní a surovou hrou nezklamali. Bohužel pro nás jsme vlivem zranění nedokázali udržet vedení, které jsme ztratili opravdu těsně v závěru.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Belvončík [-] - P. Růžička [-] (81. R. Bastl [-] ) , T. Zsihovics [-] , M. Rada [-] , M. Šimek [-] , J. Vecheta [-] , T. Rygl [-] (76. M. Klika [-] ) , M. Růžička [-] , D. Šmehlík [-] , M. Zikmund [-] , M. Obůrka [-]

Předín
P. Frenc [-] - M. Šindelář [-] (74. V. Kos [-] ) , V. Báňa [-] , J. Šindelář [-] , V. Hekrle [-] , P. Machovec [-] , O. Vrbka [-] , V. Vídenský [-] (41. T. Vrbka [-] ) , P. Šindelář [-] , R. Michálek [-] , E. Driml [-]

ŽK: 13. T. Zsihovics , 61. M. Šimek . ČK: 63. T. Zsihovics .
Hráči zápasu: M. Šimek - V. Báňa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUBA Michal - VECHETA Roman (N), BOUDA Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Čáslavice před sezónou posílili o brankáře Belvončíka z Chlístova a záložníka Zsihovicse. Už v prvním utkání nové sezóny bylo vidět, že Čáslavice mají velmi kvalitní kádr a dle mého budou hlavním konkurentem Hrotovic v boji o postup.
Předín má hodně mladý kádr, který je již delší pohromadě a bude hrát zase na špici tabulky, ale na Čáslavice to stačit nebude. Tým okolo nestárnoucího Šimka zvítězí.
V utkání bude padat hodně gólů.

Tip: výhra hostů